ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 Otóż. kochałam się z moim chłopakiem w ostatni dzień dni niepłodnych i mnie zalał. Po czym tydzień później się znowu kochaliśmy i za każdym razem gdy miał się spuścić wyciągał członka ale potem znowu go wkładał.Z tego co słyszałam to sperma i tak zostaje na czubku członka.Wiec skoro tak to wszystko wyglądało, to moge być w ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Luty 22, 2010 zrób test i czekaj na kolejny okres . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 to było 3 tygodnie temu prawie w sumie mimo że mam 6 lat okres to ostatnio mam nieregularny i z tego co patrze na kalendarz to sie spóźnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Luty 22, 2010 tutaj Ci nie pomoge zrób test idz do ginekologa . prawdopodobienstwo ciazy jest zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 a w ilu procentach jestem? czy nie da sie zbytnio określić. eh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilka18884 Napisano Luty 22, 2010 nie mam pojecia 30-40%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 22, 2010 naprawdę tylko test prawdę Ci powie :) a jeśli chcesz znać statystykę, to współżycie w najbardziej płodnym czasie cyklu = szansa na ciąże rzędu 25-40%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 uh, czyli jest szansa, że nie jestem. to musze zrobić test w takim razie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 a w 3 tygodniu gdy np. jest sie w ciąży jakie mogą być oznaki. w sumie tak sie pytam ale ja hm, jestem młoda bardzo młoda nawet 18 nie mam jeszcze ;d więc proszę o wyrozumiałość do moich pytań ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 22, 2010 W początkowych tyg. ciąży ma się objawy w sumie podobne do takich sprzed okresu, możesz mieć też nudności, chodzić częściej do toalety. Ale nie ma się co nakręcać - dziewczyny często biorą zwykłe objawy nadchodzącej miesiączki czy jakiejś drobnej niedyspozycji żołądkowiej lub przeziębiania za ciążę :] Także spokojnie zrób test i się nie stresuj niepotrzebnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 22, 2010 wiem bo już raz miałam coś podobnego że miałam objawy w pierwszych tygodniach co na ciąże wyglądały ale nie byłam. Tylko, ze w tedy onnie skończył we mnie a w tedy tak ;) ale zrobię test albo lepiej jak pójde na pobranie krwi będę mieć pewność w 10000% :)) bo testy nie zawsze wychodzą dobrze z tego co mi koleżanka powiedziała bo jej wyszedł dopiero za 5 razem i to po 1 miesiącu ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 otóż robiłam test ciążowy wyszło mi że jestem zrobiłam kolejny wyszło że nie jestem. a od paru dni mam mdłości czuje się senna grymaśna cały czas sikam i w ogóle. Okres w sumie powinnam już dostać ale od pewnego czasu coś mi się z nim dzieje. Do ginekologa nie pójdę bo jestem za młoda musiałabym iść z mamą a jej nie powiem na razie bo sie boję reakcji jej i mojego ojca. I czy już mam wnioskować że jestem w ciąży? Czy jeszcze moge być dobrej myśli że nie jestem? Nie wiem co robić zaczynam się denerwować eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 nie mozliwe ze jeden pokazuje pozytyw, drugi negatyw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 były dwa różne. o_O tak wyszło albo któryś źle zrobiłam...ale jeden wyszedł pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 nie można zrobić testu źle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 a można miałam już tak raz :D coś tam źle zrobiłam nie zalecałam sie z ulotką i wyszło coś tam nie pamiętam w każdym bądź razie 1 wyszedł mi pozytywny a drugi była sama kreseczka na dole przy literce "c" nie czytałam ulotek no. poza tym mam tylko 16 lat..mogłam coś źle zrobić :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 hehe, starego wróbla nie oszukasz. to prowokacja :p nie da się nie być w ciąży i mieć pozytywny wynik. te testy są tak skonstruowane, że reagują jedynie na [nawet naprawde niewielkie] ilości genadropiny kosmówkowej w moczu, produkowanej przez organizm kobiety jedynie w trakcie ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 czyli, jeśli ktokolwiek ma dwie kreski, gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 ale może być nie ważny albo przeterminowany.! no co. moja koleżanka tak miała tak. 5 razy robiła wychodziło jej że nie jest dopiero w 1 miesiącu ciąży wyszło jej po 6 tescie ż ejest. to co ja mam zrobić? a wg. moge iść bez mamy do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 hehe, może pokazywać brak ciąży w ciąży, ale nigdy odwrotnie :D nie pokaże Ci ciąży podczas jej braku :d do gina idzie się raczej tak w 7 tc. a kumpela dowiedziala sie w 1 mcu, mowisz? ;d dziwne, bo 1 mc konczy sie 2 tyg po zapłodnieniu ... i nie wiem, jak reszta, ale mi wtedy nic nie pokazywal :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 ja nie wiem mówie że mam 16 lat. To co ja mam sobie myśleć? bo już sama nei wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 do ksiazek, dziecko, jutro szkoła, a nie urzadzac cienkie prowokacje na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 aa do szkoly jutro nie ide ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 a szkoda, bo ta domniemana ciąża może być swoistym objawem braków elementarnej wiedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 24, 2010 a tak poważnie teraz to moge być ? ;dd. nie ide bo..bo jade gdzieś. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue c. 0 Napisano Luty 24, 2010 jeśli test jest pozytywny, to jesteś. Do tego nie trzeba chyba ludzi z forum, a instrukcji testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 25, 2010 jeju no. byłam dzisiaj u ginekologa i mi powiedziała że albo to jest ciąża styczniowa albo świeża z lutego i mam graniczyć z cudem że nie jestem. więc lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OjjTemu... Napisano Luty 25, 2010 Zrób test z krwi, a Twoja lekarka jakaś ... dziwna jest. Po czym poznaje, że to ciąża, skoro nie zrobiła Ci badania na obecność HCG we krwi? Pierwsze co powinnaś zrobić, żeby uzyskać 100% pewność, to zrobić test z krwi (w każdym laboratorium je robią, koszt - od 30 do 45 zł). I życzę Ci aby to tylko była nauczka, a nie ciąża.. bo za młoda jesteś na nią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajjCzemu 0 Napisano Luty 25, 2010 nie wiem wypytala mnie o wszystko o okres kiedy współżyłam jak wyglądała moja miesiączka i wg. i powiedziała że albo styczniowa albo świeża cos tam mówiła mi jeszcze i 16 mam iśc do niej. tez bym wolała usłyszec że nie jestem. nooo nauczke to ja będę miała i to dużą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OjjTemu... Napisano Luty 25, 2010 No to Kochana brykaj robić test z krwi, bo tak to jest gdybanie, a nie potwierdzenie ciąży... Idziesz do laboratorium, prosisz o zrobienie testu na obecność beta HCG we krwi i już. To koszt ok 30-45 zł (zależy od laboratorium i miasta). Nie musisz być na czczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach