Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajjCzemu

Mam hm, problem

Polecane posty

Gość bojabojaboja
Hmm dziwne, bo to chyba ginekolog powinien skierować na test krwi:/

Gość innnkaaa
dlaczeg ludzie sie nie zabespieczaja?

Gość klocek
dlaczego lekarka nie wezwała policji ???? przecież to jest szesnastolatka !!!!!! świat schodzi na psy :(

Gość dziecinko....
....wyglada na to, ze niestety jestes w ciazy. Skoro jestes niedoswiadczona i piszesz, ze masz nieregularne cykle to powiem ci tak: okres przed owulacja jest okresem wzglednie nieplodnym. Wzglednie - bo dzien owulacji moze sie skracac lub przedluzac. Tylko odpowiednia obserwacja wlasnego ciala i wieksze doswiadczenie pozwala precyzyjnie okreslac plodne i nieplodne dni. Poza tym - to ze wyszedl, a potem wszedl ponownie nie jest zadna metoda antykoncepcyjna i szczerze mowiac o takiej jeszcze nie slyszalam. A jest tyle informacji na ten temat - czemu wczesniej sie tym nie zainteresowalas. Poza tym jestes skrajnie nieodpowiedzialna skoro nawet masz w nosie czytanie ulotek testu ciazowego. Powodzenia.

Klocek. byłam u ginekologa rozwoju młodzieży czy coś takiego taki ginekolog dla młodzieży i zapytała czy rodzice wiedzą i powiedziała mi że po 16 jeśli to już będzie na milion % to musze im powiedzieć. a ten. powinna wezwać policje? tzn. co do cyklu to od paru miesięcy tak mam. Że jest nie regularny a nawet moge mieć 2 okresy w jednym miesięcy. dlatego to napisałam...i jeszcze ostatni okres to wgl. chyba nie był bo to było coś brązowo czerwonego. i tak jak by hm, rno skąpy był w sumie.

Gość OjjTemu...
No ale jesteś w ciąży, czy nie? Bo właściwie to nie wynika z tego co napisałaś...

no i robiłam wczoraj rano i dzisiaj rano testy. wyszły pozytywne oba. czyli wychodzi na to że jestem. zobaczymy 16 co mi usg pokaże ale to chyba już na bank że jestem nie?

Gość no na bank
na bank i co teraz zamierzasz z tym zrobic????chyba nie zdajesz sobie sprawy w tej calej sytacji

Gość I GDZIE OJCIEC DZIECKA
wie o tym??ile ma lat???

co mój chłopak? a no wie nawet sie do niego przeprowadzam jest rok starszy ode mnie

nie wiem co zrobić na razie skończę szkołę bo dużo mi nie zostało. potem nie wiem. może szkoła zaoczna...

Gość ŚWIAT STAJE NA GŁOWIE
to powodzenia skoro 18 lat nie masz i wyprowadzasz sie do chlopaka w tym wieku;/powodzenia.. piszesz jak niedojrzala pietnasta ;/ skad ci ludzie sie biora;/

ojciec mi kazał.! bo u mnie nie ma warunków nie moja wina ;/ ustalili tak i tak zostało.

ja pierdolę. Co się dzieje z tym światem. Czuję się jak jakiś alien.

Gość no dokładnie dzieci rzadza
moj ojciec zawalu by dostal gdyby sie dowiedzia ze jestem w ciazy nie skonczywszy nawet lat 18;/ a tym bardziej nei wygonilby mnei do chlopaka;/ chyba zeby jeszzce wiecej dziei narobic;/

Gość ehh rozumiem ze czesto bywa
tak ze ciaze są z powodu tego bo "ponioslo" ..bylo romantycznie, namietnie i stalo sie.. ale takei cos to mozna zrozumiec majac w miare ustabilizowane zycie, prace warunki na dziecko.. a maja 18 lat nie mozna myslec w ten sposob ze ponioslo;/ trzeba myslec trzezwo!!skoro zabierasz sie do seksu musisz sie liczyc z konsekwencja dlatego trzeba sie wtedy zajac antykoncepcja a nie "moze sie uda" nie lepiej bylo poswiecic ten wieczor i po prostu zrezygnowac z takich przyjemnosci;/??albo zabezpieczyc sie.. no to dla kilku chwil przyjemnosci narazacie cale zycie..

Gość etrev
ludziska! to jakiś koszmar! weszłam przez przypadek na to forum i jestem w szoku... dziewczyna zaszła w ciążę, młodziutka jest strasznie, zbyt mało doświadczona życiem, a do tego w nie najlepszej chyba relacji z rodzicami. Być może finansowo tez nie różowo. Nie macie macie innego jej do napisania tylko krytykę???? Kurka, to się działo 5 m-cy temu, jak się masz ajjCzemu? mam nadzieję, że poza tym głupim forum, w którym pokładałaś nadzieję, znalazłaś w realu choć jedna przychylną osobę, która była przy Tobie i Cie wspierała - która jest i teraz! Życzę dużo dobra!!!