Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracoholiczka85

dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość pracoholiczka85

Ocencie sami: czy to wypada,żeby szef powaznej instytucji tanczył na słuzbowej imprezie ze swoją stazystką ( on 50 lat, ona 24) kilka tańcy pod rząd z serii bardzo przytulanych? tzn tak,że między nich szpilki wsadzić nie można? jak cos takiego mozna ocenic??

Gość pracoholiczka85
ale mnie własnie bardzo interesuje jak to może wygladac z boku- obiektywnie. czy to jednoznacznie wygląda na coś podejrzanego, czy ujdzie w tlumie? jak wy byscie zareagowali- mając na uwadze,że takie tańce ów pan wykonywał tylko z jedna osoba- ze swoją stazystką.

Gość pracoholiczka85
do tej pory jedynym facetem w tym wieku który mnie dotykał, piescił i wsuwał rekę w miejsca intymne był mój ojciec, nie wiem co mam myslec.

Gość pracoholiczka85
eh..podszywacze. ale ja pytam powaznie- zignorujcie podszywaczy.

myse, ze raczej niesmaczne.Coz, moze dziewczynie to imponuje i ma nadzieje na stala prace , dalej na szybki awans.

Gość pracoholiczka85
Ja własnie zastanawiałam się jak to ocenić, bo ta dziewczyna już znalazła inna prace- nie związaną ze swoim dotychczasowym stażem , więc w grę nie wchodziła absolutnie zadna protekcja itp. Byłam ciekawa, czy na innych imprezach firmowych tez się tak zdarza- a nie byli pijani , czy tez raczej nie powinno.

A jak Ty to oceniasz Autorko? podobnie jak my mozesz to ocenic z zewnatrz i obiektywnie przeciez

no to nie wiem, moze zauroczyl ja az tak ten szef.Ale jestem pewna, ze nie jest w dobrym guscie takie zachowanie i prowadzi do niedwuznacznych domyslow.Proponuje sobie dac luz z takimi rozmyslaniami :-)

Gość pracoholiczka85
nie mogę, potrzebuje obiektywnej oceny, bo opisałam swoją historię. nasłuchałam się po tej imprezie wielu ciekawych rzeczy o swoim rzekomym romansie dlatego tez jestem ciekawa czy rzeczywiście kilka spokojnych tanców blisko siebie jest wystarczającym powidem do takiej oceny...

Gość pracoholiczka85
dziekuje Wam za wasze przemyslenia. pozdrawiam!!