Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochny debil

doradzcie co zrobic

Polecane posty

Gość zakochny debil

mam problem chodziłem z dziewczyna ktora kochałem ponad 2 lata potem cos mniedzy nami sie spiepszyło i ja zostawiłem potem pojechałem za granice do pracy wróciłem i uswiadomiłem sobie ze dalej ja kocham na szczescie ona tez cos do mnie czuła dalej bylismy para niestety kilka miesiecy pozniej znudzilo mnie to i poszłem sam na impreze poznalem tam inna i zauroczyłem sie zostawiłem kasie niestety okazało sie ze do tej dziewczyny nic nie czuje chce wrocic do kasi ale ona nie chce bo boi sie ze znowu ja zostawie i bedzie cierpiec jak mam jej udowodnic ze naprawde kocham tylko ja prosze pomozcie

Gość Lilly Ewellin na sekundę
zmarnowałeś drugą szansę... liczysz na więcej?:O

Gość ja ja wybierz mnie wybierzMNIE
pierdolnij se w łeb i zostaw list pożegnalny kretynollo, leave her alone!!!

jak ma mocne nerwy i serce to moze zaryzykuje trzeci raz.Podobno do trzech razy sztuka.Ja bym nie uwierzyla Ci .Ale probowac zawsze mozna.,

Gość po ile macie lat

jesli rzeczywiscie jestes taki przekonany , ze jest ta wlasciwa i nigdy nie skrzywdzisz jej , wycofujac sie znow rakiem , to bierz piekne kwiaty w reke i pros o rozmowe.Nie daj sie zbyc ,tylko pros o rozmowe.Powiedz tak jak tu nam, ze jestes pewny, ze przemyslales i przyrzekasz byc zawsze jej przyjacielem i czlowiekiem , ktoremu warto dac ostatnia szanse.Innej mozliwosci nie widze.Podchody sa dobre dla zuchow w harcerstwie.Tylko wielka milosc z jej strony moze dac szanse takiej sierocie zakreconej.

Gość na moje oko anglisty
kwiaty nie pomoga🖐️

Gość nie masz szans
nie wiem co bys musial zrobic by ja przy sobie zatrzymac, dziecko?:D

Gość skoro jesteś taki pewny swoich
uczuć to oświadcz się jej , niektóre dziewczyny w tym wieku pragną już stabilizacji , nie musisz od razu wyznaczać daty ślubu , jeżeli nie przyjmnie oświadczyn do już po Tobie .

Gość paulla1201
Trochę wątpie w to ze Ty ją kochasz.Wiesz jak łatwo kogoś zranić a jak cięszko później walczyć o to by ta osoba Ci zaufała.Nie zmienisz tego z dnia na dzień staraj się o nią mów co do niej czujesz ale nie wywieraj na niej presji żeby ona się deklarowała wobec ciebie.Ja to się trochę dziwie za co ona sobie nikogo nie znalazła ale miłość jest ślepa i bardzo boli.Ty teraz nie możesz jej stawiać żadnych warunków w stylu ty mnie nie kochasz a ja ciebie tak , dlaczego nie chcesz zemną być jeżeli coś takiego jej mówisz to chłopaku ona powinna cię kopnąć w dupe bo nie masz prawa jasne!!!! A kiedy ona naprawdę Ci uwieży to powie Ci że chce z Tobą być.I przykro mi ale musisz czekać może tydzień może miesiąc a może rok i się przez cały czas starać.I to będzie naj lepszy dowód na to że jeśli ją kochasz to wytrzymasz ten czas jaki ona na ciebie nałoży ujśli nie to sprawa prosta nie kochasz jej i Ci nie zalży.

Gość skoro jesteś taki pewny swoich
pod okno serenada , pierścionek na kolana albo się przełamie , albo zapomnij , mój tak zrobił zaufałam po raz kolejny i jak na razie nie żałuje

Gość pannaZwanną
bo takich spraw przez telefon sie nie załatwia i gupote strzeliłeś, bo trzeba było zostać przyjacielem i powoli drążyć korytarze do jej serca

Gość kołopigwania
jak tak wygląda miłość to nie chcę jej nigdy spotkać :O czy Ty pomyślaleś co ona czuje? Tak zniszczyć, zabić uczucie, którym Cie darzyła, naplułeś na nią i jej y\uczucia, pokazałes że masz ją w tyłku :O boże dzięku Ci za mojego faceta!

no to rozmawiajcie na tematy inne niz dotyczace Was.To i tak dostales duzy kredyt zaufania bo mogla kopnac Cie tylek.Ja bym tak zrobila za pierwszym razem.Badz caly czas na jej potrzeby, wspieraj ja we wszystkim, daz do kontaktow jako przyaciel, zapraszaj na basen, kino.Po prostu staraj sie byc blisko kolo niej.Moze chce sie przekonac jak sie bedziesz zachowywac, czy nie bedziesz latal po kolegach, umawial sie z innymi kobietami.Moze chce Cie poobserwowac.Tak jak mowie, miales duzo szczescia, ze nie skreslila Cie juz.Uzbroj sie w wiele cierpliwosci .

Gość kikutek siutek
tylko prawdziwy mężczyzna potrafi sprawić by ukochana kobieta była przy nim, do tego szczęśliwa, a Ty tego nie potrafisz boś fiut nie facet!!

Gość sosna zielona
wiesz jaki Ty jej los zgotowałeś?! Szczerz watpie w Twoją miłość :O

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej