Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shy Lady

Bezrobocie - dlaczego w Polsce 10 procent ludzi to lenie

Polecane posty

Gość Shy Lady

Pracy jest duzo - mimo kryzysu. Wszedzie szukaja inzynierow od budownictwa, informatykow, ekonomistow. Ale niektorym po prostu nie chce sie pracowac. Tacy ludzie nie powinni miec zadnych praw publicznych - do udzialu w wyborach, korzystania z drog itd

Gość BabyBlue
0/10

Gość Shy Lady
I nie mówcie, że to nieprawda, bo tak powiedział mój tata, który nigdy mnie nie okłamał i zawsze jak wywalili mnie z roboty znajdował mi jakoś następną - więc jednak się da.

Gość co do tego ze niektorym sie
nie chce to masz racje. Osobiscie znam kilka takich osob. Ale nie wszyscy bezrobotni to lenie. Gdybys widziala moja kolezanke - ma licencjat z turystyki, teraz robi mgr z anglistyki - jak dlugo szukala jakiejkolwiek pracy! Tak bardzo zalezalo jej na pracy ale naprawde nie miala nic do wyboru, udawalo jej sie zarobic ale pracowala bez umowy...dopiero po naprawde dlugim czasie znalazla prace jako nauczycielka angielskiego w malej szkolce na wsi i to na 3/4 etaty...nie jest latwo. Latwiej jest wlansie mechanikom, informatykom, elektronikom, ludziom z branzy budowlanej..kobietom jest troche gorzej, ale to tez zalezy od regionu, od tego czy sie mieszka w duzym miescie czy w mniejszym, nie mozna uogulniac. Ale lenie tez sie zdarzaja, zeruja tylko na pomocy opieki spolecznej, lataja do gminy po kase i wszystkie mozliwe pomoce, ale jak jest praca to jej nie rpzyjma bo "za najnizsza krajowa nie beda pracowac"! to dla mnie jest po prostu chamstwo tak mowic i sadzic!

Gość BabyBlue
Po chuj sie produkujesz jak idiotka robi prowokacje hhehehheheheh

Gość vcxx
ja jestem na bezrobociu , bo nie musze pracować ... MAm tyle pieniedzy ze wystarczy mi do konca życia nawet jesli nie bede nigdy pracowac . CZy jestem leniem ?

Gość vcxx
pracowac musza ci ktorzy sa biedni ja nie musze .

"Wszedzie szukaja inzynierow od budownictwa, informatykow, ekonomistow. " to daj mi uporawnienie budowlane umiejętność programowania w php/c++/java/itd.... oczywiśce wszystko na raz 5 lat doświadczenia w prowadzeniu księgowości samodzielnej albo cokowliek innego

Gość BabyBlue
Tatus jej zalatwi dyplomy na stadionie X lecia ehhehehe.

Gość vcxx
biedni do pracy !!!

Gość a bogaci to wiezien
bo bogacze to zlodzieje!