Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że tak zapytam

Czy uda się kupić sukienkę za mniej niż 1 tys. zł ??

Polecane posty

Gość że tak zapytam

Słuchajcie, szukam ładnej, gustownej sukienki za mniej niz tysiac zł . Najchętniej 600 - 800 , może być uzywana nawet. Ale szukałam na Allegro i cięzko znaleźc coś fajnego, a tym bardziej za taka cene. Powiedzcie mi myslicie, że to realne, znaleźc ładna, skromna ale z klasa sukienke za taka cene ?

Jeżeli pasuje ci używana to spróbuj na lokalnych forach lub portalach . Często dziewczyny się ogłaszają. Możesz tez spróbować zbić cenę z allegro. Jak dziewczyna chce 1000 to zapytaj o 800 bo nieraz bardzo chcą odzyskać choć cześć kosztów jakie włożyły.

Gość że tak zapytam
Bardzo ładna ! :) A możesz podać jakieś wymiary ? na jaki wzrost pasuje sukienka ?

sukienka byla szyta na 164 cm plus ok 5 cm obcas ,,,a rozmiar 38 dokladnych wymiarow teraz nie podam bo troszke przytylam od tego czasu ale idealne salonwe 38

Gość że tak zapytam
Szkoda, bo ja mierzę 172 cm więc będzie na mnie za krótka.. :/ No coz, szukam dalej :)

Witam:) Szukaj na portalach slubnych:) tam jest dużo ogłoszeń więc napewno coś znajdziesz. Albo sama zamiesc ogłoszenie że kupisz taka a taka suknię napewno ktoś odpowie:)

Gość moooooooooooim zdaaaaaaaniem
Myślę, że masz szanse ale raczej szukaj na lokalnych forach i ogłoszeniach niż na allegro. Ja swoją sprzedałam za 800zł :)

Gość a ja wole czekolade...
Na allegro jest tez opcja ze mozesz sobie ustawic szukanie np do 150 km od twojego domu, wtedy tez mozesz pojezdzic i poprzymierzac i ewentualnie negocjowac:) ale za 1tys mysle ze spokojnie cos znajdziesz.

Gość hshshshshshs
ja tez mam do sprzedania ale na wzrost 165;)+obcas 6 cm

Gość Blekit Oka
Ja mogę odsprzedac z a500 zł...podaj pocztę to ci fotki prześlę ... właśnie wystawiam ją na allegor tylko że brat mi to robi bo ja nie muie...

Gość JolkaFasolka

Gość JolkaFasolka
Dziewczyny ja tez szukam dosyc taniej sukni!! o co chodzi w tych sukniach dlaczego sa takie tanie? jak wogole je zamowic? http://cgi.ebay.pl/Brautkleid-Hochzeitskleid-viele-Modelle-Gr-34-bis-54_W0QQitemZ120534235921QQihZ002QQcategoryZ15720QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26ps%3D6%26clkid%3D8048723845470325760

JolkaFasolka- to sa suknie szyte w Chinach na wzór oryginalnych sukni.

Gość że tak zapytam
Do tej , co nie lubi zmywać - z tymi sukienkami na e-bayu to masz na myśli tą zagraniczną stronę ?? Zamawiałaś stamtąd suknię ? Byłaś zadowolona ?? Dziekuje Wam za t epropozycje, zaraz popatrze w linki :) Moj e-mail maura9@go2.pl

Gość miminkaaaaa
Ode mnie taką kupisz....jak chcesz przesle zdjecia

Gość to są sukienki
15:17 [zgłoś do usunięcia] JolkaFasolka Dziewczyny ja tez szukam dosyc taniej sukni!! o co chodzi w tych sukniach dlaczego sa takie tanie? jak wogole je zamowic? http://cgi.ebay.pl/Brautkleid-Hochzeitskleid -viele-Modelle-Gr-34-bis-54_W0QQitemZ120534235921QQihZ002QQc ategoryZ15720QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkpa to suknie produkowane z chin, znam ich dostawce, jak bedziecie ziantersowane to moge wam znaleźc je taniej

a jest większy wybór niż to co przedstawione na e-bay?