Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gdybam

podwyższenie alimentów

Polecane posty

witam. chciałabym uzyskać informacje na temat podwyższenia alimentów.dostaje je z funduszu alimentacyjnego, miałam sprawę w sądzie, przyznano mi większą sumą i tu moje pytanie : czy mam ten sam wniosek pisać do komornika, co za pierwszym razem? czy są może jakieś inne(gotowe) ? bardzo proszę o szybką odpowiedź .

Gość czarna_sucz
Tyle sie napisałam i myszka mi się wypięła:o Więc tak. Do komornika dostarczasz wyrok, ale najpierw zrób sobie ksero żebyś miała wglad do niego. Poza tym na miejscu wypełniasz gotowy druk, mówiący o tym że nadal chcesz, aby ten komornik prowadził egzekucje w Twojej sprawie. Wpisujesz tam też wszystko co wiesz o dłużniku tzn: numer konta miejsce pracy miejsce zamieszkania majątek którego dłużnik jest właścicielem itp......... Oczywiście jeśli nic Ci o tym nie wiadomo to trudno. Będą tam też rubryki, które bez pomocy pracowników rewiru komorniczego nie wypełnisz, bo musisz się powoływać na informacje zebrane przez nich, ale bez problemu Ci pomogą

no dziękuje za odpowiedzi, z tym że ja na miejscu nic nie załatwię , komornik zajmujący się moją sprawą jest o jakieś 400 km od mojej miejscowości. ..właśnie napisałam na maila, myślę, że dokładnie mnie poinformują, a Tobie bardzo dziękuje jeszcze raz ;)