Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama2b

Zle matki

Polecane posty

Gość Mama2b

Wlasnie przeczytalam reportaz na kaffe o zlych matkach i widze ze sporo dziewczyn ucieszylo sie z tego artykulu. Mi tez zdarza sie popleniac rozne "grzeszki" , mam 2 letniego synka a teraz jestem w 16 tc i czasem nie wyrabiam psychicznie. Zastanawiam sie czy gdzies rzezcywiscie sa takie mamy ktore potrafia pogodzic podrecznikowe wychowanie z codziennymi obowiazkami i przy tym nie zwariowac... Moze pogadamy tutaj o naszych bolaczkach i sprobujemy sobie jakos nawzajem pomoc :)

Tak na kafe jest mnostwo takich mam....niestety;) W rzeczywistosci nie wierza w ani jedna z nich!!!! Kazda kobieta popelnia bledy, zazwyczaj jesli chodzi o macierzynstwo jak i wszystko poza nim;)

Ja nawet nie próbuję być chodzącym ideałem bo to nie ludzkie. A wychowanie podręcznikowe ma to do siebie że sprawdza się (tylko)w podręcznikach :D

Gość najbardziej idealne
i obeznane w temacie sa et co dzieci nei maja hihi

Gość ale czy dobra matka to znaczy
idealna? nie popełniająca błędów? czy może raczej kochająca? potrafiąca się do błędu przyznać? przeprosic?

Jasne ze kochajaca i umiejaca przyznac sie do bledu.... Bez dwoch zdan. Dzis mnie moj maly tak wkurzyl swoim uporem ze mialam ochote mu wlac i go wystawic za drzwi :) I powiem wam ze jesczze niedawno mialam w takiej sytuacji wyrzuty sumienia ze dalam sie poniesc emocjom a teraz mam to w nosie... Wogole za duzo chyba sie przejmowalam od poczatku...