Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny pociąg z miesem

Nagle wali sie caly swiat.Czy to mozliwe?Juz nie daje rady...

Polecane posty

praca dom rodzina znajomi -wszytsko sie wali.wlasnie zdalam sobie sprawe ze przegralam swoje zycie-samotna matka -samotnosc mnie wykancza juz nie daje rady.mam wrazenie ze wszyscy maja mnie za nic nie wartego czlowieka.....mam chyba przez to nerwice-napady zlosci dusznosci kolatanie serca itd.nie chce mi sie zyc.

czy to sie kiedys skonczy? ta zla passa to przygnebienie -czy powinnam isc do pscyhologa itd -juz sama nie wiem.....tego oczekuje -ze jest moze ktos kto mial podobne odczucia?i bedzie mogl mi pomoc bo nie wiem co robic

Gość facet to nie lekarstwo
Kobiety, które mają cudowną drugą połówkę tak samo borykają się z problemami zawodowymi, finansowymi, społecznymi, tak samo muszą dbać o dom, rodzinę znajomych i o to, zeby ich świat się nie zawalił. Więc nie dołuj się brakiem faceta, tylko rozwiązuj bieżące problemy, bo Książę jak się zjawi (czego Ci życzę) nie wystarczy że pomacha czarodziejską różdżką. Poczucie własnej wartości jest ważne - na pewno w czymś jesteś dobra, pielęgnuj to w sobie.

ja wiem moze to nie chodzi tlyko o faceta ale ta samotnosc i to ze nie mam nawet z kim wieczorem pogadac jest juz tak dobijajaca ze popadam w jakies szalenstwo

moze na jakis portal zapisz sie, napewno nie zaszkodzi tam wielu fajnych ludzi mozna poznać lecz tez tych nie fajnych tez jest sporo - wszystko dla ludzi jest wiec czemu masz nie spruóbować

Przy takim nawale obowiązków chce Ci sie jeszcze z kims gadać?:D ja mam kilku fajnych znajomych na gg i nie straszne mi samotne wieczorki- zawsze jest się z kim pośmiać, pomimo tego, że kazde z nas prowadzi równie intensywne życie:) Polecam;)

z tej samotności zrobiłam sobie ludzików z kasztanów i odgrywam za ich pomocą dramaty Homera :classic_cool: