Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migo_tka

SPA co polecacie?

Polecane posty

Gość migo_tka

Chciałabym wybrać się do SPA na poprawienie nastroju, ale kompletnie nie wiem na co się zdecydować - lepiej jakiś zabieg pielęgnacyjny na ciało czy masaż? Może macie jakieś doświadczenia i polecicie coś fajnego?

możesz pójść na masaż ciepłymi kamieniami, albo zrobić zabieg czekoladowy, po prosu super! :-)

Jeśli chodzi o masaż gorącymi kamieniami to ja ostatnio zdecydowałam się na taki i powiem wam, że dawno się tak dobrze nie czułam, jak właśnie po nim. Sprawił, że po wyjściu poczułam zdecydowanie więcej energii a w trakcie byłam zrelaksowana jak nigdy. Taki masaż to rewelacyjny prezent dla ciała i nerwów. Jeśli chcecie się o nim więcej dowiedzieć to chętnie odpowiem na pytania na rita3@op.pl

Gość Eelina72
a skąd jesteś? w wawie mam wspaniałego masażyste i potwierdzam kamienie są suuper

Przyznam szczerze, że ja na masaż kamieniami trafiłam zupełnie przez przypadek. Chodzę do tego salonu już od jakiegoś czasu na inne zabiegi a na ten się zdecydowałam, ponieważ słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii i sama chciałam się przekonać jak jest. Muszę przyznać, że masaż był wykonany bardzo profesjonalnie i na pewno będę chciała go powtórzyć bo sprawił, że zapomniałam kompletnie o problemach.