Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysokina102

Jestes niski = przegrywasz życie

Polecane posty

Gość Wysokina102

Kto sie ze mna zgadza ??

Gość Wysokina102
wysoki jak brzoza, głupi jak koza :classic_cool:

Gość Wysokina102
niski jak bobel, śmierdzi mu sopel

Gość Wysokina102
wysoki do nieba, głupi jak trzeba :classic_cool:

Gość Macho25
Niski po kolana, nie do pokochania.

Gość EWKA***********************
Masz chyba kompleksy. Pamela anderson ma niecałe 160.......:)Ja podobnie. Niczego nie przegrałam z tego powodu.

Gość EWKA***********************
niczego nie przegrałam, a nawet wygrałam... ostatnio taki jeden dal mi 5 złotych za szybkiego loda za kioskiem ruchu :classic_cool:

Gość Wysokina102
Jeszcze tego nie wiesz ale przegrałas życie. Pamela - miała wiecej kutasków w buzi niz ty skibek chleba

Gość Wysokina102
Niski jak dół to chyba wół :D

Gość Wysokina102
rozmawiam sam ze sobą i przekonuje sam siebie, ze lepiej byc wysokim (mam 163 cm) :O czy to już początki schizofrenii? :O

Gość Macho25
NIe, to tylko dążenie do doskonałości i próbwa wygrania życia. Walcz, nie poddawaj sie.

Gość Foxy_coxy
Wiecie co niscy faceci! Jakbyscie zapomnieli o tym, ze jestescie niscy i byli pewni siebie to by nas panny lecialy jak nie wiem. Jak mialam 15 lat to szalalam do moim nauczycielem tanca, który byl o 14 lat starszy, niski i lysiejacy. Ale mial super poczucie humoru, byl sexy i swietnie tanczyl. MIlosc byla tylko platoniczna niestety. Mój obecny chlopak ma tyle samo lat, co ów tancerz, tylko 172cm wzrostu i jest przy kosci, a dla mnie jest super-sexy. Oboje sa mescy, pewni siebie, zabawni i sprawiaja nie miec zadnego problemu ze swoim wzrostem.

Gość Foxy_coxy
cos literównek narobilam. Ale wiecie o co chodzi!

Gość Foxy_coxy
wybaczcie mi mój styl pisania, ledwo skończyłam zawodówkę fryzjerska :O ale w wieku 15 lat bardzo chciałam się kochać z 40 letnim instruktorem tańca :classic_cool:

Gość kapselkoz
oj autorze życie wysokich też nie jest takie kolorowe. Można być wysokim i brzydkim=zerowe zainteresowanie

Gość Foxy_coxy
Taaa, a ktos moze pomysli, ze nie jestes podszywem, co? Poza tym 15+14 to 29, a nie 40, ty chyba nawet matematyki w zyciu sie nie uczyles...

Gość Foxy_coxy
ten wyżej to podszyw, już sama nie wiem co pisze, ale jak już wspomniałam jestem tylko prosta fryzjerka po zawodowce i łatwo tracę rozeznanie w temacie :classic_cool:

ja ma 171 cm i wielu powie ze jestem niski ale to nie mój problem tylko ich bo ja nie narzekam, mi z tym dobrze i tyle ;)

Gość Foxy_coxy
A co ty chcesz od fryzjerek po zawodówce?

no włąsnie co masz do fryzjerek, chcesz by Cie informatyk sobcinał bo ja wole ładną fryzjereczke :P:P:P

Gość kapselkoz
a jaki dla was jest optymalny wzrost u kobiety panowie? ma być wyższa niższa?

ehh mój facet ma 168cm wiekszosc kobiet uwaza, ze jest seksowny i bardzo przystojny skonczyl studia, ma swietna prace w ktorej nie dosc, ze wciaz rozwija umiejetnosci- to swietnie zarabia do tego nagrywa, wydaje ksiazki zawsze gdy obierze sobie jakis ambitny cel- osiąga go Twoja teoria jest beznadziejna tak samo wysocy ludzie nie odnoszą sukcesu teza powinna brzmiec- jesli jestes glupi- przegrywasz zycie Ty albo przegrałas, albo jestes wysoka i masz z tego powodu kompleksy co powoduje zawiść wobec niskich :D

Mi nie podoba sie w parze kiedy to dziewczyna jest wyzsza... Ale jest wiele dziewczyn niskich takze masz szanse na jakas:) Znam chlopaka ktory nie ma 160 cm... a ma dziewczyne:)

koś powinien zając sie tym problewem - napisac jakąś prace naukowa pt wpływ niskiego wzrostu na rwanie lachonów :P:P

patrząc na najwyższe władze w Polsce, jeśli urząd prezydenta jest przegraniem życia, to tobie autorze we łbie się poyebało na maxa

Ja jestem niska a nie przegrywam zycia, wrecz powiedzialabym, ze odnosze sukcesy, nie wazny jets wzrost, wazne ejst to aby byc smialym usmiechnietym, pomyslowym i pewnym siebie to sie wtedy daleko zajdzie. A co do chlopakow to... mam powodzenie :)

Małe jest piekne!:D Ja mam 160 cm... prawie i jest mi z tym bardzo dobrze. Więc od niskich wara!!! 😠