Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woosiulina

Romantyczna kolacja.

Polecane posty

Gość woosiulina

Piszę do was, abyście mi troszkę pomogły. Ten weekend spędzam z moim ukochanym sam na sam. Chcę przygotować coś niesamowitego. Nie mam zbyt dużo czasu, bo razem wracamy z pracy i nie mam kiedy tego zrobić. Chcę zrobić coś na szybko a przy okazji pysznego i niespodziewanego. Ma być romantycznie. Niestety słodycze odpadają(poszcze:)). Ostatnim razem mój chłopak przygotował kolacje tz: owoce pokrojone, bita śmietana szampan świece. A ja nie chce powtarzać tego samego:( Chce wymyśleć coś innego... tylko nie mama pomysłu:( Może ktoraś z was ma jakiś ciekawy pomysł albo swoje doświadczenie? Byłabym wdzięczna:) Pozdrawiam

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
zrob kaszane na patelni i bedziesz miala traumatyczna kolacje :D

a sałatka grecka? * 4 pomidory , 1 zielony ogórek , 1 czerwoną cebule , 1 paprykę , oliwki , ser feta fawity, sałata lodowa , sos knorr do sałatki greckiej , 3 łyżeczki oliwy , 3 łyżeczki wody i 3 łyżeczki octu Opis przygotowania pomidory ogorka cebulke pokroić w pół księżyce , oliwki na pół , ser feta pokroić w kostke , żeby się nie kruszył nalać gorącej wody do kubka i moczyć w nim nóż , sos zrobić tak jak na opakowaniu , na koniec sałate pokruszyć i delikatnie wymieszać

zrób pomysł na.. zapiekanke z szynką idzie trochę makaronu (ja daję swiderki) łyzka smietany, ten pomysł, 30 dkg szynki w plasterkach i np kukurydza w puszce, posyp tartym zółtym serem. oprócz pomysłu na.. możesz dporawić cząbrem, bazylią i oregano do tego np martini ziołowe półsłodkie, zapiekanka może sobie dochodzić w piekarniku, piecze się pół godz, a wy możecie w tym czasie już zajmowac się sobą, otwożyć to wino, potańczyć, możesz zrobić kąpiel, pół godz to w sam raz dla relaksu, ale żeby sie nie pomarszczyć tylko nie dawaj za dużych porcji bo pelny brzuszek nie sprzyja orgazmom ;)