Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me too ladies

Dlaczego kobiety się tak nisko cenią ? ? ? ?

Polecane posty

Gość me too ladies

Zauważyłem, że wiele młodych kobiet ma bardzo niska samoocenę - nie mam pojęcia skąd to u nich się bierze- co macie do powiedzenia na ten temat? :-)

Gość me too ladies
a gdybym z kolei ja się trochę wyżej cenił i brał tak ze 30 zł za numerek a nie 20 jak do tej pory to byłoby mnie stać na bardziej wytworne rozrywki niźli siedzenie na babskim forum , mógłbym chodzić jak inni normalni faceci do pubów, ale to wszystko wasza wina kobietki

Gość me too ladies
:) Dziwi mnie zarówno fakt skąd się biorą te złośliwości:) Widocznie ktoś ma ze sobą problemy emocjonalne więc pominę to milczeniem:) Co mądrzejszy użytkownicy forum na pewno świetnie umieją rozróżnić moje odpowiedzi od podszywaczy:)

Dziwi mnie zarówno fakt skąd się biorą te złośliwości mnie dziwi bynajmniej uczyc sie j. polskiego do konia!

Gość me too ladies
Wspaniała dyskusja:) Kompletnie nie na temat, wazniejsze są docinki:) Mam świadomość, że język polski jest moją słabą stroną. Ale co to ma do tematu w wątku? Więc oficjalnie-kończę wątek. Dziękuję za uwagę i owacje na stojąco. Zastanowię się jeszcze nad bisem. Peace.

Gość floralys
bo to jest polonista ...

Gość tionee
zwykle niska samoocenę mają naprawdę atrakcyjne, piekne i mądre dziewczyny. Puste lale, niewiele ze sobą prezentujące albo pasztety co to dwa miejsca ich szanowna, wielka jak wulkan etna dupa zajmuje w autobusie, maja się za cud natury i elokwencji oraz inteligencji.

Gość tionee
ale skad to sie bierze? nie wiem, ale też mialam niska samoocenę, facet, obecnie mój mąż otworzył mi oczy na pewne sprawy, i zrozumiałam, jak bardzo sie myle.

13:48 [zgłoś do usunięcia] tionee zwykle niska samoocenę mają naprawdę atrakcyjne , piekne i mądre dziewczyny . Puste lale, niewiele ze sobą prezentujące albo pasztety co to dwa miejsca ich szanowna, wielka jak wulkan etna d**a zajmuje w autobusie, maja się za cud natury i elokwencji oraz inteligencji. myślę ze za bardzo uogólniasz. wpływ otoczenia najbliższego ma na nas największy wpływ w pierszej kolejności rodzice. Radzenie sobie z problemami itd

wpływ otoczenia najbliższego ma na nas największy wpływ w pierszej kolejności rodzice. Radzenie sobie z problemami i nastepna na olimpiade

Gość tionee
w tym może być sporo prawdy, aczkolwiek to nie tylko moja subiektywna opinia.

Gość floralys
do ZS: moze i niezly z Ciebie polonista ale pedagog kiepski ...

tionee--chciałaś wyść na mONdrą ? nie używaj słów których nie rozumiesz:P on nie ma litości!

Gość znow ten ZS wszedzie ten
jezor wsadzi.Nawet nikomu nie da sie wypowiedziec tylko krytykuje.Co za typ.Noz mi sie otwiera w kieszeni jak widze jego pselmonim zakichany.Arogant, brak kultury, taktu i ogolnie typ nie do przyjecia.Rozumy pozjadal filozof za 5 zl.Spadaj bo wszystkim normalnym psujesz dykusje.

Gość to ja ci powiem dlaczego ja
mam niska samoocene : - wychowala mnie babcia - dzieci mi dokuczali ,wysmiewali , przezywali , nie wiem dlaczego wogole? bo powodow nie mieli , ale dzieci wyczuli ze ja bylam najslabsza psychicznie - brak powodzenia w milosci , moja milosc zycia mnie zostawil i zdradzil ot , to dlaczego wlasnie mam taka niska samoocene uwarunkowanie z dziecinstwa:O

Gość Tionee
jesteście załośni.Musicie mieć straszne kompleksy.jak widać to nie tylko przypadłość damska.

Gość Tionee
mnie niczego nie psuje, kretynów olewam sikiem prostym.