Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona i smutna

Dlaczego tak dużo kobiet w tych czasach ma depresję czy fobię

Polecane posty

Gość zamyślona i smutna
niepoddajaca sie masz podobne styki jak ja

Gość zamyślona i smutna
śpiewajcie ze mną az za duzo !! ja bym wolala to wyaczyc bo czuje ze mam wymyslony swiat tylko w swoich myslach ... a niemoge sie znalezc w zyciu

Gość śpiewajcie ze mną
Mam podobnie i jakoś żyję, choć bez kobiety, to jednak żyję. A od myślenia nikt nie umarł :)

Gość zamyślona i smutna
a ja jakoś niemoge ... mysle o tym ze jak bedzie później .. czy cale zycie bede taka .. niewidze sensu w tym zeby zyc ...

Gość zamyślona i smutna
nie wiem jak bedzie później . boję się pójść do pracy ... a co potem ... o dzieciach nawet nie mysle chyba nie bede miała !!! czy moj facet podoła z taka osoba jak ja nie wiem ... jestem mega dzikusem ... jak jade do jego rodziny to mam ochote uciekac wiecznie podkreślają ze ja taka i owaka

Gość śpiewajcie ze mną
Masz faceta, masz rodzinę. Ja nie mam kobiety więc mam gorzej a mimo to nie jest źle. Fakt brak mi kobiety bo to normalna potrzeba wiek średni to i baby się chce :D

Gość zamyślona i smutna
niewiem czy to takie fajne jak facet widzi we mnie nieudacznika

Gość śpiewajcie ze mną
A niby czemu ma widzieć nieudacznika, jaki dziwny typ :classic_cool:

Gość zamyślona i smutna
bo wszystkiego się boję ... od wszystkiego uciekam i szukam wymówek .. prosi mnie zebym poszla do urzedu cos zalatwic a ja zawsze jakos uciekne ... prosi zebym podzwonila w sprawie pracy .. a ja juz wpadam w histerie .. prosi zebym sie kogos zapyała jak gdzieś dojechać ... ja panika ze nie !! no koszmar

Gość zamyślona i smutna
ja juz tak sie przyzwyczailam do niemowy ze czasemc iezko mi .. juz nieumiem sie nawet wysławiac .. mowie komos szybko niezrozumiae cos denerwujac sie ... jak to pewnie wyglada ? jakas wariatka ...

Gość to nerwica na to potrzebny
psycholog bardzo pomaga też wysiłek fizyczny, jakiś sport, poprawia samopoczucie i samoocenę

Gość rgrgrgrgrgrgr
mam mały pokój... codziennie cwicze na stepperze ... no moze czasem omine dzien 2 ale jakos niemam gdzie isc poswiczyc za male miasto

Gość zamyślona i smutna
...

Gość niepoddajaca sie
zamyslona - bardzo cie rozumiem. ja tez mam tego typu problemy. i wiem, ze teksty innych typu - nie jest tak zle, wez sie w garsc itd nie pomagaja. sprawiaja tylko, ze jeszcze bardziej czuje sie wyizolowana. Inna i dziwna. Ja tez jak otwieram buzie w towarzystwie to zaczynam mowic nieskladnie i mam obawy, ze nikt nic z tego nie rozumie..do tego zaczynam sie czerwienic i to juz wogole mnie zbija z tropu... duzo by tutaj opisywac.. zamyslona - czy twoja panika sie zwieksza im wiecej osob na ciebie patrzy? j ato zauwazylam u siebie.. i tez bardziej sie wsydze facetow niz babek..

Gość zamyślona i smutna
niepoddajaca sie tak ... im więcej osób patrzy tym gorzej ... czasem nawet jedna osoba ... tez sprawia ze latają mi ręce ... np. jak podpisuje jakies dokumenty ... albo jak ktoś nademną stoi gdy coś robię .. osoba wyzsza ... nauczyciel.. kiedys ... póżniej kierownik w pracy ... tak sie trzesłam ze niewyrabialam a ludzie patrzeli na mnie jak na dziwoląga :( gdy jestem sama bardziej wolę gadać z rówieśnikami - facetami .... są bardziej na luzie ... śmiesznie się wygłupiają... i nie są zazdrośni. a z dziewczynami zawsze mi ciezko było się dogadać ... wiecznie zazdrość .. ze dziś mam ładną bluzkę ... a że to mi się powiodło a to że tamto ... ze ten facet mnie zaczepił a ją nie ... i wiecznie wytykają czyjeś wady :( niewiem moze niałam takie znajome do niczego ... później to juz byłam sama .... wiadomo chłopak i zazdrość o innych facetów ... wiec sie urwało znajomości .. teraz lepiej mi sie gada z facetami mimo to ... baby w tych urzedach ... ehhh ciezko im nawet podać papier ... wredne ... w robocie jak była kierowniczka to tez koszmar .. ciągle do mnie skakała ... :( w szkole wychowawczyni ... ciągle sie wyzywała ... niewiem czemu tak kobiety mnie nie lubią ... :( teraz jestem bezrobotna jak pisalam .. ale jakos boje sie gdziekolwiek wyjsc

Gość zamyślona i smutna
tak mi źle ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość zamyślona i smutna
tez codziennie płacze .. nie wiem dlaczego

Gość stres przemeczenie
jestes widocznie juz takim czlowiekiem :( masz taki charakter a ile masz lat ?

Gość niepoddajaca sie
zamyslona - nie jest tak zle :) wychodzi na to, ze masz w sobie cos co chcialayby miec te wszystkie kobiety wokol ciebie:) fajnie tez, ze sie dogadujesz z facetami :) ja mam taka mala ksiazeczke o niesmilosci - zaczelam czytac i pisza tam, ze jak sie bedzie nad soba silnie pracowalo to mozna w ciagu paru miesiecy lub lat dokonac w sobie zmiany. co nie znaczy, ze leki znikna, ale, ze bedziemy sobie umialy z nimi lepiej radzic :) dla mnie brzmi optymistycznie :) wiem ze jest trudniej zrobic niz powiedziec, ale moze we dwie nam sie uda?

Gość niepoddajaca sie
zamyslona gdzie sie podzialas??

Gość niepoddajaca sie
jest tu kto?

Gość fobiczkaaaaaaaaaaa

Gość fobia u tez
oj ciezko ciezko..

dzisiaj mnie też depresja dopadła. pół dnia przepłakałam..;/

nie.. .. bo poczułam brak chęci do życia. tak ogólnie. nic mi się nie chce.