Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie mala osobka

JESTEM SZCZESLIWA

Polecane posty

chcialabym sie podzielic z wami moim dobrym humorem. wlasnie razem z mezem dostalismy propozycje pracy. Oboje na stanowiskach kierowniczych z pensja 12.000 netto. youpppiiiii :D:D:D:D:D

Gość martulka1982
SUPER I GRATULUJE ;))

dzieki :) jestem szczesliwa bo mam dwojke dzieci: roczek i dwa latka i w koncu zaczynam prace :)

Gość eWa jAgodzianka
eetam, ja mam 1200 i też jestem szczęśliwa szkoda, że wyznacznikiem szczęścia dla ciebie są tylko pieniądze

Gość tentego
o to gratulacje ...a pochwal no ze sie coz to za branaza z takimi zarobkami.../????

no no dość sporo.Nawet bardzo sporo. do eWa jAgodzianka "szkoda, że wyznacznikiem szczęścia dla ciebie są tylko pieniądze" dziwisz sie ze jest szczesliwa? chyba kazda mama chce zapewnic swojemu dziecku dobrą przyszłość a dzieki takim zarobkom im sie uda! Kazdy by się cieszyl! Maja zabezpieczenie na przyszlosc! GRatuluję! a Ty nie oceniaj innych bo nawet kobiety nie znasz ;) chyba ze ty nie chcesz odlozyc dziecku troszke gotówki na dobry start w zyciu to nic dziwnego ze piszesz tak o niej ;)

Gość a jaaaaaaaaaaaaaa
już 16 kwietnia dostanę zasiłek dla bezrobotnych całe 500 zł!!! jupi jupi fajnie nie?? co ja z ta kasą zrobię??