Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucylou

Co oprócz ciąży może spowodować brak okresu?

Polecane posty

Gość ej powiedz
ja juz nie mam ponad 4 mies, ale ja jestem po ciazy. co prawda juz rok po, ale to sa zaburzenia hormonalne. Moze zrob jakies badanie zeby oznaczyc poziom hormonow.

Gość lucylou
Zmiany nastrojów mam i bez ciąży, piersi mnie bolą przed każdym okresem (teraz też- i nie wiem czy to zapowiedź zbliżającego się okresu, czy potwierdzenie tego, że jestem w ciąży)

Gość lucylou
No nic, spróbuję za kilka dni zrobić z samego rana test. Jeśli znowu będzie negatywny wybiorę się do lekarza.

Bolu piersi nie odczuwa sie w tak krotkim czasie domniemanej ciazy,wiec to oznaka zblizajacego sie okresu,jesli chcesz go szybciej wywolac to kup w aptece ziola;kwiat malwy czarnej,nie zadne ekspresowe herbatki tylko sa to autentyczne kwiaty suszonej czarnej malwy,pij dwa razy dziennie,to sprawdzona i skuteczna metoda. Powodzenia.

Gość lucylou
Dzięki joaska, ja próbowałam ćwiczeniami wywołać okres bo słyszałam, że wysiłek fizyczny go przyspiesza, ale z Twojej metody też skorzystam.

Gość kahajaq
mi sie spóźnia 10 dni, mam mdłości, test negatywny

Dziewczyny nie zapominajcie ,ze znajdujemy sie teraz w fazie przesilenia zimowo-wiosennego,a to tez nie pozostaje bez skutkow ubocznych dla naszych organizmow,dlatego musimy sie wspomaga roznymi suplementami diety czy tez ziolkami,ja osobiscie preferuje naturalne wspomagacze,typu gimnastyka,aromoterapia i ziola ,ktorych jestem zwolenniczka i polecam je innym,o wielu specyfikach ziolowych ludzie nie maja pojecia,ja duza wiedze posiadlam od mojej babci i jak narazie z zadawalajacym rezultatem.

Na 99.9% to jest zatrucie,niedobór,działanie szkodliwych czynników fizycznych:P.Dlatego proponuję znaleźć sobie zdrową dietę i się upewnić że nie ma niedoborów oraz tych innych czynników jak np. promieniowanie elektromagnetyczne:P.

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
na pewno sikałaś pod wiatr i jesteś w ciężarówką ukrytą

Witam! Mam pytanko do was. :) Około tygodnia temu (15 - 16 października) powinnam dostać miesiączke ale do tej pory cisza. Nie za bardzo wiem co jest grane bo do tej pory miałam regularne cykle, a na pewno nie moge być w ciąży. Czy taką sytuacje mógł wywołać stres? Bo przyznam się, że jakieś 2 tygodnie temu miałam dość niemiłą sytuację i to mnie ostro wyprowadziło z równowagi co u mnie normalnie się nie zdarza. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! :)

Gość lelum belum
mogą byc zaburzenia i się może przesunąc, torbiel, mam teraz i właśnie nie dostałam okresu, ciąża po mimo testu negatywnego, ja tak miałam. Jak nie dostaniesz idź do gina. A beta to test z krwi a nie moczu.

Gość nazawszerazem1997
Siemka okres spóźnia mi się prawie miesiąc robiłam test i wyszedł negatywny a od kilku tygodni mam zachcianki wachania nastroju zbiera mi się na wymioty brzuch mi urósł nie wiem co robić. Pomóżcie doradzić.