Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła marry ann

zaczepił mnie facet na przystanku

Polecane posty

Gość wesoła marry ann

jestem typem "szarej myszy" ;) raczej nie rzucam sie w oczy, ale podszedł do mnie przystojny, wysoki, dobrze ubrany, uśmiechnięty facet, przedstawił się i zagadywał o różne rzeczy... :) na koniec zapytal o numer telefonu (oczywiscie, dałam :D ) pomyślałam, że taki otwarty człowiek pewnie zaczepia wiele osób w ten sposób i rozmawia z nimi dla zabicia czasu... mimo to jednak, jestem dziś baaaardzo, bardzo uśmiechnięta i szczęśliwa, ze z tego tłumu osób, wybrał właśnie mnie... :)

Gość moze mu kogos przypominasz....
:)

Gość rozdawaj numer dalej na prawo
i lewo.

Gość gfereger
ale naiwniara jezeli jestes zwykla, nieatrakcyjna szara mysza to za duzo sobie nie mysl chlopak sie napewno zalozyl, ze szybko dasz mu numer :) a ty nie wierz w cuda- nie zadzwoni, a jak nawet to moze dlatego ze zalozy sie o to po jakim czasie cie przeleci- choc w to watpie- bo tacy w takie dziadoskie szpary nie laduja :)

Gość wesoła marry ann
a co mi szkodzi dać mu numer? ;) fajny facet, chętnie z nim pogadam jak zadzwoni :D

Gość gfereger
ale on nie zadzwoni kret ynko :)

Gość ssissiiiiiiii
autorko nie przejmuj sie tymi pasztetami co pisza - ciesz się :-) pewnie zazdroszacz bo same by tak chciały :-)

Zazdrosnicy :P Fajnie mialas dzis szczescie , trzeba miec tylko nadzieje, ze zadzwoni. A to ze jestes szar myszka a moze emanowalas dzisaj szczesciem, bylam radosna i to go przyciagnelo.:)

a to, ze jestes szara myszka, a moze dzisiaj emanowalas szczesciem bylas radosna i usmiechnieta. Tak powinno byc :)

Gość wesoła marry ann
w czym tkwi moja naiwność ... ? czuje sie świetnie z tym, że zauważył mnie w tym tłumie... :D i jestem atrakcyjna, tyle, że nie rzucam sie w oczy... ;) i faktem jest, ze dziś byłam bardzo uśmiechnięta i szczęsliwa, bo wczoraj wieczorem udało mi się zażegnać ostatni mój problem, amen! :D

Gość gfereger
to czekaj na tel ahahahah za jakis czas wspomnisz moje slowa to nie ta bajka- a ty nigdy nie bedziesz kopciuszkiem :)

Gość wern
a masz chłopaka marry ann że tak dajesz obcemu swój numer?

Gość to pewnie akwizytor
z jakiejś firmy :D zadzwoni i umówi się ...na wizytę w sprawie sprzedaży towaru X :P

A Ty wzielas od Niego nr.tel.skoro Ty dalas mu swoj??:P:P:P

Gość wesoła marry ann
nie mam chłopaka, a temu dałam mu swój numer, bo żyje chwilą i to było spontaniczne :D narazie napisał sms :P

i tak trzymaj.Ciesz sie , ze juz po problemie, idzie wiosna i moze mily mezczyzna zadzwoni.Jesli nie, tez straty wielkiej nie ma.Nie sami wariaci i gwalciciele chodza po tym padole :-P

Gość abcdef11
jaki problem zażegnałas?

Gość wesoła marry ann
w zasadzie to ja nie znam swojego numeru telefonu, wiec powiedzialam, żeby mi podyktował i wpisałam jego numer do swojego telefonu, poprosił, żebym posłała mu "sygnał" - i tak zrobiłam... ;)

Gość a to ci heca
"narazie napisał sms" czyli to pewnie biedny student :D był elegancko ubrany, bo akurat szedł z egzaminu poprawkowego :D

Gość regre s
gdzie sie spotkaliscie ?w jakim miescie?

Fajnie :) uważaj bo wiesz jacy sa faceci ale nie przesadzajmy bo moze facet ma dosc takich jak wy szpar i szuka sobie kobiety na zone a wielu uważa ze lalki sie dyma a za zone bierze sie normalną kobiete. Cichą skromna i nie rzucająca sie w oczy wlasnie. Autorka nie napisala ze jest brzydka tylko ze nie rzuca sie w oczy. Zycze by mial zwykle zamiary a nie by skorzystać z okazji.

Gość gfereger
Jestem gruba i brzydka dlatego zazdroszczę bo nawet przy takiej szarej myszce wyglądam koszmarnie:-(

Gość gfereger
Jestem gruba i brzydka dlatego zazdroszczę bo nawet przy takiej szarej myszce wyglądam koszmarnie

Gość wesoła marry ann
wracaliśmy oboje z basenu, czy to istotne w jakim mieście..? ;) zażegnany problem: pogodziłam sie z przyjacielem, któremu robiłam wyrzuty, ale wczoraj wrzuciłam na luz i sie pogodziliśmy :D co do faceta: jednym z pierwszych pytań, jakie mi zadał było "jaką ciekawą książkę ostatnio przeczytałaś?" :D jest całkiem przystojny.. gdyby chciał się ze mną umówić - byłabym PRZESZCZĘŚLIWA! :D

Gość pewnie był
uczestnikiem kursu podrywania takie kursy są popularne ostatnio

Gość lakitaki
Lepiej na niego uważaj to cwaniak. Kto podrywa na przystanku? Jak Cię gdzieś zaprosi to pilnuj swojego drinka żeby Ci nic nie dosypał.

Gość defr
hmmm, no fajnie, ale dajac mu numer wyszlas na desperatke:O