Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaś_ogniś

Moja kochanka...

Polecane posty

a juz widze tylko nie wiem dlaczego to sie tak wkleilo zara poprawiam ;) dzieki

Autorze - trafiła kosa na kamień ;) Tyle w temacie .

Abraja - czekam na zdjęcie synka :) i pozdrawiam :)

Gość kochaś_ogniś
abraja Skoro już się tak promujesz... Przydałoby się zrzucić tu i ówdzie. W turkusowym nie jest ci ładnie. Każda kobieta w dżinsach jest aseksualna:D

Gość heheh ty
jeszcze ten nik kochaś_ogniś nie noo sory ale pajac z ciebie niemilosierny, zycze ci szczerze aby powinela ci sie noga z ta kochanka

Gość kochaś_ogniś
Gdzie link do naszej klasy? Abraja??

czepiacie sie nic zrzucac nie bede waze 85 kilo i dobrze mi z tym o

Gość Kaprys40
kochaś... nie zakładaj, że jest wyrachowana. Jak łatwo nam osądzać ludzi wg siebie. Też jestem ta drugą. ON jest dla mnie niezwykle ważny. Jesteśmy sobie po to, by dawać wzajemnie radość i oparcie. Zawsze jestem dla Niego radosna, bo już sam głos wyzwala we mnie tę radość.

Gość kochaś_ogniś
O to ważymy tyle samo:P Tylko, że ja mam BMI w normie:P

Gość kochaś_ogniś
kaprys40 Chciałbym tak myśleć o niej, ale ona nigdy nie powie nic miłego. Nie powie zadzwoń, przytul, pocałuj. Nic. Zero inwencji z tej strony. Stad moje obawy.

nie dam linka to raz dwa prbowałam zrzucic ale za mało seksu i niestety a trzy nie promuje sie bo i tak mnie juz tu wszyscy znaja ;) i ide na swój topik bo mnie wyganiaja

Gość malinka linka ewelinka
ta kochanka jest twoja jakas kara bo zle postepujesz niestety ...

Gość Kaprys40
kochaś - ale kiedy TY dzwonisz - słyszysz Jej radość w głosie. Pisałeś, że czasem mocno się przytuli. Nie chcę tu psychologizować, ale tak wiele osób nie potrafi wyrażać uczuć. I wolę tak myśleć niż o Jej wyrachowaniu.

Gość kobieta idealna
Istnieje wytłumaczenie. Jesteś dla niej miłym dostarczycielem przyjemności, z którym nie łączy nic prócz seksu i ewentualnie innych sposobów miłego spędzania czasu. Jesteś dyskretny, niekłopotliwy, nienarzucający się zbytnio. To idealny układ dla kobiety, która nie chce związku i wszystkich związanych z tym zobowiązań, a czasem potrzebuje seksu i przytulić się, przy czym nie ma większego znaczenia do kogo, jak długo koleś jest na poziomie i niekłopotliwy. Byłam w takim układzie jakiś czas - są w życiu momenty, że niczego więcej jak miłego spędzenia wieczoru dwa-trzy razy w miesiącu od mężczyzny nie oczekuję. I do niczego więcej nie jest mi potrzebny. I lepiej, żeby za często nie dzwonił, bo mam inne zajęcia.

Gość kochas nie chce nam sie gadac
z frajerem:D Jestes zwyklym wkladakiem i nic wiecej, ba wibratorem dla potrzebujacych i bankomatem w jednym. Won, zero szacunku dla sfrajerzonych wibratorow z karta platnicza:D A do tego czyms powialo.... i nie sa to perfumy:O

Gość liberal lady
zakochałeś się po prostu, bo wiek już ten, że dupa i serce mięknie :0 ale naprawde nie martw się, zakochanie to tak apsychiczna angina, która przechodzi dosyć szybko. wystarczy tylko pod jej wpływem nie podejmować życiowych decyzji, przeczekać. gorączka opadnie, motylki zdechna, a siksa zacznie mieć wady jak każdy

Gość jak to stare capsko
jeszcze powtykac gliste by chcialo:D He hehehehehehe Ty sobie zacznij miejsce na cmentarzu szykowac a nie o sksach myslisz. W twoim wieku to juz miejsca sie wykupuje a nie za gowniarami lata:D E to musi byc obrzydliwe jak taki stary cap wyciagne tego wypierdka z majtek zuzytego i pomarszczonego i jeszcze probuje tym obwislakiem pomerdac i wcisnac gdzie kolwiek. FUJ, chyba bym sie porzygala.... no ale moze to stare capsko kasiora rekompensuje odruchy wymiotne:D I jeszcze zdziwiony ze dziewczyna nie dzwoni do tej obwislej glisty:D Dobry dobry tylko tepawy.

Gość malinka linka ewelinka
kochasiowi sie odechcialo gadac, bidulek przeciez tylko chial pogadac o swojej kochance ;]

Gość sosna zielona
nie wiem dlaczego Twoja panna nie dzowni, nie mówi o swoich potzrebach, moze zastanów się, przeanalizuj swoje zachowanie, czy nie dałeś jej powodów np. edzwonila a nie odbierałeś, pisała a nie odpisałeś, alebo powiedziałeś że zadzwoniła gdy byłeś z żoną i niezręcznie Ci było. może nie chce Cie narażać na niemiłe sytuacje i marzucać się. nigdy nie dzwoni? wcześniej tez nie? Ile już razem?

Gość niedzwoni bo pewnie caly
tydzien rzyga po charcach z tym pomarszczonym fredem:D Po tygodniu jej przechodzi i dalej jazda hi hi hi do nastepnego razu

Gość e pewnie ma tak napiety
grafik ze przez caly tydzien zanim obskoczy tych staruchow to onmusi czekac na swoja kolej. Dupodajka starym capom. Czekaj koles na swoja kolej cierpliwie bo dziewucha ciezko zarabia na swoja przyszlosc. Pomeczy sie troche z zasuszonymi kabanosami ale za to potem jak kabanosy wyskocza z kasy bedzie szynke wpitalac:D A ty suchy kabanos nie matrw sie moze calkiem cie nie osubie bo ma pewnie jeszcze z dziesieciu takich jak ty:P

Gość jeśli jest młoda
to szuka czegoś na poważnie. Ja myślę że jej zależy,tylko to trzeba zrozumieć. Nie chce prezentów bo nie chce żebyś myślał że zależy jej na kasie. Nie narzuca się telefonami bo nie wie czy w danym momencie będziesz mógł odebrać, tak samo z smsami. a co do czułości to każdy jej potrzebuje ale trudno jest bez oporów tulić faceta innej kobiety zwłaszcza jak się ma świadomość że on do niej wraca co wieczór ma z nią dzieci, sypia itd. Gdyby ona była mężatką też byś to rozumiał... Ale szczerze to ewenement bo w mojej ocenie faceci nie zakochują się w kochankach tylko kobiety są takie słabe

Gość ubaw po pachę
do jak to stare capsko nie wytrzymam!! uśmiałam się z nieszczęścia starego pryka jesteś bardzo dowcipna i konretna! niechże to capisko czyta i wreszcie pomyśli czy tym razem pomyśli głową? wątpię!

Gość kitka forga
Ty jesteś manipulantem, kiedy chcesz to ona się z Tobą spotyka, jest na Twoje potrezby. Sam sobie odpowiedz na pytanie dlaczego o nic Cię nie prosi. Ty wiesz jaki jesteś w stosunku do niej.

Gość MENELAOS
jakieś zazdrosne czy rozgoryczone babska wyżywają się na kochasiu a z jego wypowiedzi jasno wynika że z żoną łączą go tylko dzieci więc co ma ma chłop robić jak nie rozejrzeć się za kochanką jeśli jednak chcesz go traktować "na poważnie" to chyba nie ma na to szans - za duża różnica wieku