Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie jednaaa.

Zwyczajnie nie zależy mu czy tak bardzo mi ufa?

Polecane posty

Gość Taka sobie jednaaa.

Jesteśmy ze sobą dość krótko- pół roku. Nie widujemy się zbyt często, tzn jest tak , że w jednym tygodniu codziennie, a czasem nawet 2 tygodnie ani razu- w zależności od naszych możliwości. Problem jest w tym, że on mnie w ogole nie kontroluje, nie pyta sie o moja przeszlosc, o moich kolegow, znajomych, rodzine, bylych facetow. Wyglada jakby go to chyba nie interesowalo, sama nie wiem. Moze dla niego to za wczesnie by pytac mnie o to? Moze sie nie angazuje sie w to, a chodzi mu tylko o seks? Jak to oceniacie? Dodam, że ja się bardziej zaangazowalam, staram sie zebysmy jak najbardziej sie zblizyli do siebie i budowali nasz zwiazek. Jest dla mnie dobry i kochany ale tak bardzo chcialabym czuc sie wazna kiedy np zadzwoni do mnie pytajac sie co aktualnie robie bo jest ciekawy z kim itp. Nie jest nawet ciekawy kto do mnie zadzwonil jak bylam z nim albo z jakim kolega sie spotkalam. Ehhh nie wiem juz co o tym myslec. Poradzcie, napiszcie pare slow od siebie. Oboje mamy po 21lat.

Gość kokokokookksnhajs
Wg mnie ma druga, albo mu nie zalezy, albo ten typ tak ma .

Gość Taka sobie jednaaa.
Może ktoś się jeszcze wypowie, może jakiś mężczyzna?

Gość Taka sobie jednaaa.
ogólnie wcale nie rozmawia ze mną tylko od razu wskakuje do łózka a jak skończy od razu wyjeżdża :(

ja jestem niestety kobieta , ale na twoim miejscu nie martwilabym sie.Jesli jest dla Ciebie dobry, to czemu szukasz dziury w calym.Moze wychodzi z zalozenia, ze jesli bedziesz chciala o czyms mu powiedziec , zrobisz to sama.Uwazam, ze dostalas duzy zasob zaufania i od Ciebie bedzie zalezalo czy go nie zawiedziesz.A po co mu wiedza o twoich wczesniejszych sympatiach.Liczy sie czas od momentu , kiedy zaczeliscie byc razem.Jak rowniez jaka bedziesz lojalna w tym zwiazku.

Gość Taka sobie jednaaa.
O tym łóżku to PODSZYW... Rzecz w tym, ze on nie zadaje mi zadnych pytan, jakbym go nie interesowala, wie o mnie tyle co sama mu powiem z wlasnej woli. Nie wiem czy to kwestia jego zaufania czy tez moze nie zalezy mu az tak bo, na logike- jakby mu szalenie na mnie zalezalo to by interesowal sie czy przypadkiem jakis kumpel do mnie nie zarywa tymbardziej ze jestem atrakcyjna dziewczyna.