Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robićccc

Brak orgazmu i ból podczas seksu...

Polecane posty

Moi drodzy... Wiem że to częsty temat, ale każdy jest inny... Otóż mam problem. Nie osiągam orgazmu pochwowego :( z łechtaczkowym nie ma problemu... ale jak przychodzi do seksu... mój mężczyzna jest syto obdarzony przez naturę (spokojnie ponad 20 cm), a ja dotychczas byłam dziewicą. Bardzo się kochamy, ale seks nie sprawia mi aż takiej przyjemności. Oczywiście ciesze sie z bliskości z nim, ale to jednak nie to samo... Oczuwam ból gdy on gwaltownie przyspiesza i gdy dochodzi do samego końca... Gdy on osiaga orgazm czuje sie spelniona, ale jednak On ma pewien niedosyt ze nie udalo mu sie mnie doprowadzic:( Jak z tym życ?

kurna no jak to jest ... Tobie to przeszkadza czy jemu ..chyba się pogubiłem

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
założyć mu ogranicznik na chuja, bo ci zrobi z piczy wiadro i będziesz musiała zaspakajać sie gromnicą, jak cię puści w trąbę

No wiadomo, że ja bym chciała osiągnąc orgazm, choć ten łechtaczkowy też mi wystarcza... ale bardziej mi szkoda jego, bo sobie wmawia ze nie daje rady i ze jest za slaby

widać gość jest kompleksowy ,naoglądał się ......... i teraz w realnym świecie próbuje z Ciebie zrobić kogoś kim nie jesteś .tak sądzę musisz mu to wyjaśnić . i nie słuchaj bzdur pochwowy tak zwany trzeba się nauczyć jak każdy inny . i wcale nie musisz go mieć .

Może to dlatego, ze jego poprzednia(zarazem pierwsza) partnerka seksualna (on był prawiczkiem, a ona miala juz pewne doświadczenie) osiagala orgazm... Wiec moze jemu sie wydaje ze ja tez powinnam?

Gość iiiiiiijsska
mam to samo!!! :(

Gość iiiiiiijsska
tylko ze moj byl prawiczkiem

Masz to samo, że też nie doprowadza Cie do orgazmu a Tobie jest z tym źle, że on czuje się nie spełniony?

Gość ja tez mam
to jest kwestia wprawy.. piszesz ze to twoj pierwszy facet, dodatkowo obficie obdarzony przez nature.. spokojnie i bez nerwow, wszystko przyjdzie z czasem. co prawda wiekszosc pozycji poki co wam odpada, bo mozesz czuc tylko ból, to tez pewnie cie blokuje i nie mozesz sie na tyle rozluznic, zeby dostac orgazm pochwowy.. to wcale nie takie proste wbrew pozorom, wiele kobiet nigdy go nie przezylo.. czas i praktyka uczynią ciebie spełnioną a jego mistrzem;)

Gość iiiiiiijsska
swięte słowa..te nade mną mamy kilka stosunkow za soba dopiero, ale juz widze ze go to boli, ze mnie nie moze doprowadzic

Gość iiiiiiijsska
na odwrót ja sie czuje niespełniona a jemu jest z tym źle

No mam taką nadzieję że i to przyjdzie z czasem :) Choć jak czytam po innych tematach to dziewczyny są mężatkami po 6 lat w mężem a i tak nigdy nie przeżyły orgazmu... trochę mnie to przeraża

Gość ja tez mam
dziewczeta, powiedzcie swoim facetom, ze kiedy probuja wlozyc wam te wielkie penisy do konca, to was to boli! w ten sposob nigdy nie bedzie wam dobrze! wygooglajcie sobie jakie pozycje sa najlepsze kiedy facet ma duzego, potem wyprobujcie ktora jest dla was najlepsza. Waszym kochankom powiedzcie zeby nie byli tacy niecierpliwi, wzieli sobie dziewicze kwiatki to niech was teraz powoli wprowadzaja w arkana seksu i rozkoszy! nie da sie tej sztuki opanowac zbyt szybko!;)