Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammAAA kalinkiiiiii

Moja corka zrobila sie okropna.

Polecane posty

I nie moge juz nia wytrzymac a ma 11 miesiecy.Ciagle marudzi,nie moge nawet na krok odejsc bo od razu wrzask.Niczym nie potrafi sie zajac na duzej.Co ja robie zle?????Pomocy mamy.

Gość józephina1
kiedy moja miala rok stwierdzilam z mezem, ze juz nie damy rady wiecej tego wytrzymac i jak teraz nie zrobimy kolejnego dziecka, to juz nigdy... :) no i se zrobilismy, a teraz mamy to samo, tylko podwójnie :/

józephina dobre :) tak to jest z jedynakami ze się nudzą. ja mam bliźniaki i trochę się razem bawią. po ciężkich poczatkach teraz mam lepiej niż "pojedyncze" mamy

Gość do józephina1
zróbcie sobie kolejne, będziecie mieli to samo ale potrójnie, a jak będzie wam trudno to wytrzymać no to dla poprawy humoru czwarte. Jak to jest w tym przysłowiu, na głupotę nie ma rady".

Gość józephina1
nie chcemy trzeciego i czwartego. drugie zrobilismy, zeby bylo weselej :P kiedyś tam pewnie będzie, chociażteraz tez bywa ;)

Miałam to samo z pierwszym,było ciężko,ale przeżyłam :-) Do tej pory niezły z niego nerwus,taki charakter. Za to drugi jest tak grzeczny,ze czasami to nie wiem,że mam drugie dziecko :-)

Gość selpa
michaelle u mnie tak samo...corka 2 lata daje nam popalic..od samego poczatku dawala....a druga 4 m-ce..potrafi godzinami bawic sie grzechotkami, albo poprostu patrzec...aniolek...