Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na wychowawczym

DORABIACIE JAKOS NA WYCHOWAWCZYM?

Polecane posty

chce pojsc na wychowawczy ale przydaloby sie troche kasy. moze macie jakies pomysly? jak sobie radzicie finansowo?

Gość nnika34
NA WYCHOWAWCZYM TO SIE DZIECKO BAWI ANIE PRACA NAWET NIE MA CZASU DLA SIEBIE A CO DOPIERO PRACA

Gość albo wychowawczy
albo praca zawodowa...bo ciezko sie skupic na pracy mając na oku brynkające dziecko obok! tylko ci sie wydaje, ze to jest lepsze i latwiejsze. Naprawdę lepiej posiwecic kilka godizn tylko i wylacznei na prace a potem zajac sie dzieckiem niz raz zerkac na to a raz na to

Gość no ja robilam zlecenia
przeciez nie musze 24h/d patrzec na dziecko. Spokojnie dalo sie ;) Bo bez tego to jak? Przeciez na wychowawczym nie dostaje pensji :O Musialam pracowac... Pewnie, ze wolalabym nie ;)

Gość gosijka
a mi cholera zabraklo umowy zeby pojsc na wychowawczy i musialam wrocic do pracy :( od 2 miesiecy pracuje, a mialabym prace dodatkowa, taka w domu :)

kurcze, bo tak sie zastanawiam co tu robic. Do pracy wrócic nie za bardzo ,bo nie mam z kim córci zostawic, a w obce ręce dzieciatka mojego nie oddam. Z jednej pensji tez jest ciezko. co z tego, ze jestem z malutka skoro nawet takie półroczne dzieciatko wyczuwa kiedy mama jest zestresowana. A jestem, bo z jednej pensji trudno wyżyć.

Gość mammamma kalinkiii
JA mam to samo co ty autorko.Tez siedze w domu zdzieckiem i chcialabym cos doobic ale nie mam zadnego pomyslu.Ja jestem na wychowawcm platnym i mam te 470zł zawsze cos.Do pracy nie wracam nie mamm co z corka zrobic.A do zlobka niewiem czy przyjma/.

Gość lewicowamotka
u mnie też niewesoło,nie mam pomysłu na czym zarobić,a dziecko jest bardzo absorbujące-śpi góra godzinę jednym ciągiem,między czasie muszę jeszcze gotować prać i takie tam...mąż zarabia niewiele