Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana Julia

Co macie ochotę zjeść teraz?

Polecane posty

Gość kochana Julia

Zaraz zwariuję. Jestem na diecie. To był dopiero 4 dzień. Jutro będzie 5, a ja wysiadam !!:/ Mam dosyć tej diety chociaż mam teraz silną wolę i nie zjadłabym niczego kalorycznego. Jak sobie wyobrażę jakieś dobre jedzenie, np. pizze, hamburgery, lody, ciastka, czekoladę, pączuszki, wuzetkę, żelki, cukierki, czekoladki, bitą śmietanę, naleśniki, spaghetti, zapiekanki to mnie szlag trafia, że nie mogę tego zjeść :( To jest takie pyszne. A zjem którąś z tych rzeczy dopiero za 2 miesiące :( Boję się, że wtedy zacznę tyć :( Ale cokolwiek zjem to spalę, choćby nie wiem co to spalę. Za miesiąc zapiszę się na tenisa i będę co 2 dni wychodzić na godzinę pobiegać :) Muszę schudnąć do wakacji Mam teraz ogromną mobilizację :) Tylko ćwiczyć mi się nie chce:( Co macie ochotę teraz zjeść?

Ja juz w sumie nie mam ochoty na nic:) Wlasnie zjadlam rybke z ziemniaczkami i suroweczka :classic_cool:

Gość kochana Julia
tak późno jesz kolację?:P To o której chodzisz spać?:P

no to macie przesrane tak sobie od pyska odstawiac:D :-o

ja najchętniej zjadłabym hmm coś co wypelniloby moj żołądek zeby w nim nie burczało.. za slodkim i nawet nie tesknie, aczkolwiek jak przeczytalam o zelkach itc to slinka poleciala ;) a ty dlugo trenujesz tenisa?

Gość kochana Julia
cyberdupa - na diecie jestes? Ja też teraz zapycham żołądek wodą :( Dzisiaj przez cały dzień zjadłam 2 jabłka, kiwi, kromkę czarnego chleba z twarogiem, gotowane mięso z indyka i surówkę z kiszonej kapusty, a Wy ?:)

Gość kochana Julia
jasminek - 2 lata temu trenowałam przez rok i sama nie wiem czemu skończyłam, ale po roku czasu miałam tak świetną kondycję i zawsze na treningu bardzo się męczyłam :) Pamiętam też moją pierwszą lekcję tenisa - myślałam, że umrę. Prawie mdlałam, na maxa mnie wykończył - na dodatek był upał, bo zaczynałam jak był lipiec:D

Ja dzisiaj wpieprzyłam, całe opakowanie gorzkiej czekolady :D nie wiem miałam, straszną ochote na nią i musiałam zjesc. Teraz to pije już tylko, zieloną herbate. Tak przyzwyczaiłam, organizm, że po 18 nic nie jem. I po prostu nie jestem głodna, po 18.. Jedyne co to własnie herbata, albo mięta, pokrzywa coś w tym stylu :P

ja dzisiaj na sniadanie zjadlam I sniadanie : 2 kromki wassa light z serkiem bialym i dodatkiem papryki czerwonej i zielonego ogorka+ kawa II sniadanie : bułke grachamke z tą samą zawartościa co w pierwszym sniadaniu + kawe w porze obiadowej zjadlam tez buleczke razową ale z platerkiem pasztetu + ogorek konserwowy kolacja : jeden pulpecik gotowany bez sosu, 2 lyzki ryzu i dwa kiszone ogorki ;) ( ja ze wzgledu na niemozliwosc jedzenia obiadu o normalnej porze zamienilam sobie z kolacją ) dlatego tak dziwnie ;)

kochana Julia - a po tenisie mozna cos schudnąć ? ;d wsumie moglabym się zapisać jak mi sie poluzni grafik dnia ;)

ja platki na sniadanie,potem mandarynki,twarozek,zupke ogorkowa i troche makaronu razowego z surowka z selera,teraz juz tylko woda

cyberdupa : dlaczego naszego topika nam usuneli ?;> kupilam sobie evelinke ;) po ile bedzie efekty pierwsze widać ?;>

Gość kasiulaaaaa20.....
ja też się odchudzam ale tym razem na trwałe . to jest właśnie coś najgorszego co ty robisz .przecież po tych 2 miesiącach i myśleniu o jedzeniu ty się na te wszystkie kaloryczne potrawy " rzucisz " i skończy się jojo . rada ode mnie : jedz wszystko nawet te tuczące jedzenie ale tylko do 18 i 4 posiłki dziennie . ja np. niczego sobie nie odmawiam chce mi się zapiekanek robię je sobie na śniadanie . ale nie podjadam między posiłkami . chudnie się wtedy wolno ale na trwałe bo ja będę tak robić do końca życia (to nawet nie jest dla mnie dieta). efekt : prawie 1,5 miesiąca temu startowałam z wagą 61 kg dzisiaj jest 57 i ciągle chudnę :)

Gość kalinowa_twarz
Dziewczyny a moge sie do was przyłaczyć...Od dziś zaczęłam i jeszcze sobie grupy wsparcia nie dobrałam a to mi bardzo pomaga:)

Gość kalinowa_twarz
okej okej:) macie jaki inny topik czy sie tu wywnetrzniamy? :)

cyberdupa no przeszukalam wszystkie topiki i go nie ma ;( przed chwila usuneli mi drugiego tez, dlatego przyplatalam sie tutaj ;) dobra ja ide spac bo mnie ssa w zołądku, a takto rano bede lzejsza ;) co ile się wazycie i mierzycie ? do jutra ;*

Gość Ktoskaaaa
Frytki z ketchapem i majonezem mmm .... i cola:DD to jest to;p

Gość kalinowa_twarz
to co, napisać mam ile ważę i jaki plan czy nie chce wam sie takich rzeczy wyczytywać? :)

Gość garu do garów
ej bez kitu też jestem na diecie, widzę że przed wiosną wszystkie dupy chca mieć szczupłe:D