Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjjjaa

Co za zycie.../

Polecane posty

Gość Majjjjaa

Moj chlopak cholernie mnie kocha, a ja Jego ... chyba nie...:/ on wlasnie obok mnie spi, a ja sie zastanawiam co robic... :(

Gość cicho cicho
no szukac brutala.Kobiety uwielbiaja brutali.

Gość mam to samo niestety

Gość mala_minka
Czemu uwazasz ze go nie kochasz ?

Gość Majjjjaa
nie chce brutala... nie wiem czy w ogole kogos chce, moj chlopak jest dla mnie taki kochany, taki troskliwy, wszystko by dla mnie zrobil... a ja:(... taka oschla wewnetrznie.

Gość winny
Majjjaaa ;] powiem tak ... Istnieje cos co odkryłem niedawno - nazwałem to "zasadą odwrócenia" . . . Może uznasz to za głupie ale sprawy miłosne mają to do siebie, że na początku buja się (bardziej) jedna osoba. . . potem dwie naraz, a potem druga :) coś takiego jest . . . Pije, Pali, bije, gwałci, kradnie, okłamuje, zdradza?? Jak nie to myślę że trzymaj się tego faceta bo pewnie równy z niego gość :) Jeśli się jeszcze nie odwróciło to spokojnie. . .jeszcze będą momenty kiedy on napisze cos takiego na forum ^^

Gość winny
skoro to Twój facet, spi kolo Ciebie ... hmmm jestescie razem od kiedy ? po slubie ? ;>

Gość Majjjjaa
bo nie tesknie za Nim jak jestem daleko.. a On mogl by spedzac ze mna kazda chwile. Bardzo wazne sa dla mnie studia i na nich skupiam wieksza uwage niz na Nim ostatnimi czasy. On czuje sie troszke zaniedbany w zwiazku z tym i w sumie ma racje.

mam podobnie.. sytuacja jest średnia i też nie wiem co robić.. ciężko mi będzie go olać, ale chyba muszę .. też koncentruje się bardziej na studiach, wkurza mnie że on zajmuje mi dużo czasu, chcę się często spotykać a ja wolałabym czytać, robić coś innego cokolwiek.. winny masz racje, jest taka zasada.. spotkało mnie to w poprzednim związku i w tym chyba też spotka.. ;(( załamka

Gość Majjjjaa
jestesmy razem ponad rok.. to moj pierwszy facet na powaznie, bo wczesniej mezczyzni nudzili mi sie zazwyczaj po 2 tyg. Nie jestesmy po slubie:) choc w pewnych momentach wyobrazalam Go sobie jako mojego przyszlego meza. Bylam szczesliwa, ze Go mam, a teraz nie chce mi sie Jego nawet przytulic... (ja studiuje w innym miescie niz on, takze nie spotykamy sie czesto.. teraz jestem u niego bo mam wiecej wolnego, ale np. w wakacje spedzalismy caly czas ze soba i bylo wspaniale).

Gość winny
Moja dziewczyna z która chodziłem 2.5 roku mnie tak traktowała... w sumie to ona pierwsza bujała się we mnie wg zasady odwrócenia . Wiesz że masz w rękach JEGO szczęście - przynajmniej to związane z Tobą... Dlaczego chcesz go zostawić? Tylko dlatego że go nie kochasz ? Czym jest miłość. . .? Jeśli nie wiesz czym jest to dlaczego twierdzisz że go nie kochasz? Czy wiesz o tym że "ludzi i rzeczy doceniamy dopiero gdy je tracimy" ... sama zaznaczylas ze jest kochany. Jeśli tak, daj sie kochać :) mysle ze to nie jest złe rozwiązanie. Fajnie jest być kochanym. . . (powiedział facet któremu dziewczyna po 2.5 latach znajomości powiedziała prosto w oczy że się jej znudził, podczas gdy dla znajomych oraz innych dziewczyn był duszą towarzystwa i punktem zazdrości =S)

Gość Majjjjaa
no wlasnie czym jest milosc? Czy to uczucie jest innaczej okazywane i pojmowane przez kazdego czlowieka.. ja widze jak ludzie zakochani sie zachowuja... tesknia, rozpaczaja po klotni, oddali by wszystko dla drugiej osoby... ja nie mam tych emocji w odniesieniu do Niego... wczesniej mialam, teraz juz nie:( Po 2.5 latach zwiazku nagle sie znudziles kobiecie... czy tylko my jestesmy takie 'glupie', ze mezczyzni nam sie tak poprostu nudza?:(

Gość winny
A nie ciekawi Ciebie jak jest teraz ? Po czasie hmm... tak, to juz prawie 3 miesiące ... za 5 dni będzie 3 miesiące po ... :)

Maajjjjaa chyba już jesteśmy takie głupie i nie doceniamy tego, co mamy.. ale z drugiej strony jak z nim będziesz to może ominie Cię jakaś wielka miłość..? życie jest średnie.. rozstania są średnie :(

Gość Majjjjaa
3 miesiace po czym? po Waszym rozstaniu?

Gość winny
Tak. . . Albo nie będę pisać. W każdym razie próbowałem przez miesiąc tak bardzo walczyć o nią. . . Walczyłem z całych sił, w końcu powiedziała, że nie mam szans u niej - żadnych - podkreślała boleśnie. Postanowiłem że poszukam 'pocieszenia' . Znalazłem w znajomej którą poznałem już po zerwaniu. . . Teraz jestem z nią , a tą moją byłą dziewczynę widzę jak trawi żal i złość na samą siebie. Często sie do mnie odzywa i próbuje wrócić do tego co było, ale to troche za bardzo bolało. Chyba nie byłbym w stanie już zaufać tej osobie.

Było coś takiego: "jak sie zakończy ta historia...pod piaskiem czy pod gliną, czy wstrzykniętą po smierci do żył formaliną? .... tak myślę sobie... zawrzemy czułe wieczne związki chemiczne związki z własnym grobem":))

Gość Majjjjaa
a jestes szczesliwy z obecna dziewczyna? nie masz najmniejszej ochoty wrocic do bylej?

Gość Majjjjaa
A moze wyobrazam sobie nie wiadomo jak wielkiego macho... nie wiem sam... ale nie zerwe:) cierpialabym na pewno... moze sytuacja sie zmieni.. moze za bardzo stresuje sie teraz dyplomem... nie zerwe:)

Gość Majjjjaa
jestes jeszcze winny?

Gość Majjjjaa
moze ktoras z was tez tak czuje?

Gość kiszka oślepła
ile ja bym dała z to żeby mój facet chciał zostać u mnie na noc...

Gość maciarewicz2010
widocznie za mało byś dała skoro nie chce

Gość do Majjjjaa
Takdobry i troskliwy a ty jeszcze narzekasz??!! To o co ci kurna chodzi? Wekdź na inne forumy i zobaczysz jak kobiety są przez męczyzn poniżane, lekceważone, zapominane i wtedy inaczej spojrzysz na swojego faceta. Powinnaś dziękować losoi za takiego dobrego chłopaka. Jak będziesz przebierać zostaniesz z niczym albo o gorsza z jakimś dupkiem.