Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny_On

Czekanie z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość soho736
niedopasowanie to bzdura- chyba że ktoś jest z natury oziębły i seksu nie lubi ale todasię wyczuć bo taka osoba nie dąży do kontaktu cielesnego w żaden sposób- wszystko inne to kwestia czasu i wzajemnego nauczenia się swoich ciał- idąc tokiem niedopasowania można mieć 100 partnerów bo 1 był nie taki i 2 tez i 3 i kolejny aż w końcu zaliczę pół miasta i w końcu się dopasuję- ja jak widzę cudownego mana, który ma boskie ciało, świetnie mi się z nim rozmawia, czuje się chemią to wiem że się dopasujemy a jak będa trudności na początku to razem się nauczymy siebie tak żeby było super i taka nauka siebie jest też super;) co do czekania do ślubu to nie ganię ani nie chwalę- to każdego osobista sprawa- można poczekać dlaczego nie ale e jej to musi tez pasować bo inaczej będzie jej trudno się od ciebie czasami "odkleić" i tobie od niej pewnie zresztą też ;)

Gość Dziwny_On
A może jednak ktoś poda jakąś sensowną radę? W końcu to forum dla kobiet, może któraś się wypowie jakby zareagowała, gdyby wasz ukochany wam coś takiego zaproponował?

Gość biedny kremiku
>> ja nikogo nie chce miec to moze lepiej nie wypowiadaj sie w tematach o seksie wieczny prawiczku :P

Gość a jak ogólnie wygląda
perspektywa ślubu? Planujecie w ogóle ten ślub, zaręczyliście się, macie jakiś mglisty termin? Ja może bym poczekała, zwłaszcza jeśli wiedziałabym, że to na pewno ten jedyny. Co Ci poradzić? Nie gódź się jeśli nie chcesz, podaj swoje powody, powinna zrozumieć, kobiety też nie lubią jak ktoś na nich wymusza seks

Gość zagubiona21---
lepiej jej o to nie bylo pytac jak by chciala by powiedziala ona mysli ze ty tylko hujem wyslisz;/;///

Gość Dziwny_On
Ona ma 21, ja 23. Ślub to może perspektywa jakichś dwóch lat.

Ok, ja bym czekała. 2 lata to oczywiście mnóstwo czasu i wiele się może zdarzyć, ale w czekaniu z seksem do ślubu nie widzę powodu wystarczającego do zerwania. Rozumiem, że ona tego ślubu w perspektywie 2 lat w ogóle chce tak?

Gość wydaje mi sie ze seks..
jst wazniejszy dla kobiet w sensie, ze kobieta nie moze sie zmuszac do partnera ktory jej nie odpowiada co do niedopasowania, to uwazam, ze niestety istnieje i nauczenie sie cial nie wystarczy inne temparamenty itd .. nie mozesz nauczyc romantyka ktory lubi powoli, zeby byl bezczelny i "siegal jak po swoje" ... - mam na mysli kobiete ja tak lubie i nie znioslabym jakby zabieral sie dtylko delikatnie i czule i powoli .. co tu bede gadac- moim zdaniem nie ma sensu czekac do slubu

Gość sjhhd
Powiedziala Ci ze jestes nienormalny bo ni chcesz seksu przed slubem. To tak jakby powiedziala ze jestes nienormalny bo masz jakies zasady i chcesz zeby Twoja przyszla zona byla dla Ciebie kims wyjatkowym. Nie ulegaj, twardo stoj przy swoim a na pewno Ci sie to oplaci:)

Gość penelopa pomponia
ja jestem zdania, ze cos takiego jak niedopasowanie w łóżku jednak istnieje i chrzanie przez kolejnych 10 lat uczyć się partnera. Ludzie mają różne temperamenty ja moge lubić 4xpo 2x, a mój partner raz wieczorkiem pod kołderką po bożemu. Można to zaakceptować i z tym żyć jak sie kogoś bardzo kocha to słaby sex może nie stanowic problemu ale czesto stanowi i to właśnie głównie dla mężczyzn. Ktoś lubi sie przebierać wygłupiać, analnie, oralnie a ktoś może mieć opory i wtedy jakies niezrealizowane fantazje mogą stać się frustrujące. A robienie w łóżku czegoś wbrew sobie też do niczego dobrego nie prowadzi. Jeżeli partner uwielbia np anal a dla kobiety jest to kłopot to moze z czasem w ogóle stracic zainteresowanie sexem, no chyba że wg Was ma sie przełamac i nauczyć dla dobra partnera? Więc zanim kolejny idealista napisze ze nie ma czegos takiego jak niedopasowanie partnerów w łóżku niech porozmawia lub choć podpyta seksuologa. Można na pewno wypracowac jakies kompromisy pytanie czy takie kompromisy sa satysfakcjonujące dla stron? Można w imie miłości sie poswiecic i zyc z kims kto nam w łóżku nie odpowiada i tyle! Ale nie musi tak być, ja tam życze autorowi udanego sexu i powodzenia w jego planie jak tego właśnie chce to jego życie i jego praywatna sprawa. Wyraziłam tylko swoj pogląd.

Ale w ogóle czemu go na siłę przekonujecie, zachowujecie się jak mamuśki-Polki z forum, które nie rozumieją, że ktoś nie chce mieć dzieci. A on nie chce seksu przedmałżeńskiego, jego sprawa, spytał Was o porady jak przekonać dziewczynę.

Gość Alexa...
Po pierwsze, nie wierze w to, ze dwoje zdrowych ludzi bedacych ze soba i planujacych slub nie uprawiali sexu... Po drugie, nie zdziw sie gdy dojdzie do rozwodu po krotkim czasie z powodu niedopasowania...

Są tu tacy, którzy nie wierzą że ponadwudziestoletnia dziewczyna nie odczuwa instynktu macierzyńskiego i małżeństwo bez dzieci na pewno będzie nieszczęśliwe. Może i popełnia błąd, ale to jego błąd, nie lubię takiego nieposzanowania cudzych wyborów. Jego dziewczyna wcale nie musi z nim być, jeśli jej to nie odpowiada. Zasugerowałabym autorowi raczej, że skoro tego seksu nie chce, to warto zadbać jednak o poczucie bliskości między Wami poprzez inne rodzaje pieszczot, wtedy i dziewczynie łatwiej będzie doczekać do ślubu.

Kota w worku się nie kupuje, prawda? Bez sensu, oszczędź sobie ewentualnego rozwodu, po co ci to?

Gość jej przyszły facet
Będę przyszłym facetem twojej panny i z góry dziękuję ci za to że jej nie tkniesz do ślubu, zresztą do tego ślubu nie wytrzyma a dla mnie będzie dzięki temu bardziej wyposzczona i namiętna... :)