Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja.....

O FACECIE...

Polecane posty

Gość to tylko ja.....

Pisałam tu ostatnio o facecie,który miał mi udzielić porady prawnej i zaczął mnie podrywać.To co ostatnio sie stało to masakra.Zadzwonił do mnie,pytał o spotkanie w sprawie tej porady.Na koncu zapytał czy moze zadac prywatne pytanie,-jak długo jestem mężatką.I zaczął mówić o tym,że miał nadzieje na cos wiecej.Cały czas mnie namawiał na lunch w weekend,ze mnie koniecznie odwiezie do domu.Powiedziałam,że nie zgodze sie na taki układ.Był strsznie zawiedziony,chyba pierwszy raz kobieta odmówiła mu romansu.Co za palant.A jednak coś mnie do niego ciągnie.Mamy sie spotkać,ale rozmowa ma dotyczyc tylko tej porady,nie wiem co robic.

Gość chętnie pobawie się
cóż najwyżej będziesz sięgała "po poradę" raz w tyg.

Gość to tylko ja.....
Ja tego kolesia na początku uswiadomiłam,że wogóle nie ma na co liczyc.A teraz sama chce spotkania.Debil ze mnie:o

Gość chętnie pobawie się
a bierz się za niego, prawnicy to schludni wykształceni ludzie o dość specyficznym poczuciu humoru. I tak się wszyscy zdradzają więc nie będzie to nic dziwnego.

Gość to tylko ja.....
Jestem z mężem tak długo,że poprostu cieszę się na komplementy jakie prawi mi ten facet.Dawno czegoś takiego nie czułam.Nigdy nie mój mąż był moim pierwszym,to jest też ciekwość.

Gość to normalne że podobają
nam się inni. rzecz jednak w tym co z tym faktem zrobimy. najlepiej po prostu spylać, żeby nie zniszczyć sobie życia głupim chwilowym wyskokiem.

Gość to tylko ja.....
błąd w mojej wypowiedzi-chyba widać gdzie:)

Gość to tylko ja.....
Chyba sie z nim spotkam,może uda nam się chociaż rozmowa:)

Gość ale z ciebie idiotka
myślisz dupą i podłożysz dupy takiemu łachmycie, który w niejedną dupę już wkładał jesteś kobietą drugiej (niższej i podlejszej) kategorii won!

Gość chętnie pobawie się
Baw się dobrze i się zabezpiecz

Cos czuje ze moze poprosić wpierw o zapłatę w naturze ;) uważaj chyba ze Cie to nie razi ze koles jawnie na to liczy i na pewno twoja obecność mimo iż wiesz o jego chęci jako niezdecydowanie twoje a wiec ze szansę ma i bedzie probowac...

Gość tak zdecydowanie uswiadomila
a i tak ja ruchnie sep padline wyczuwa na kilometr

Gość to tylko ja.....
Ja już wogóle myślę,że on nie zajmie się tą sprwą tak jak powinien.On już n pierwszym spotkaniu powiedział,że jak la mnie to to będzie kosztowało nie wiele lub wcale.On jak tylko mnie zobaczył musiał sobie to wszystko zaplanować.A j taka naiwna...

Gość upupupupupupup

Gość wgwgwgwgmnie
co ci szkodzi romansik, skoro Cie ciagnie? Jazda!! spotkaj sie z nim

Nie rozumiem, przecież nie pisała, że ma problemy w małżeństwie czy że nie kocha męża...Po co psuć sobie życie dla jakiegoś cynicznego gnojka który kiedy babka wchodzi do kancelarii od razu zakłada że mu sie da przelecieć za rabat na poradę?

Gość to tylko ja.....
Tak czy owak...muszę się z nim spotkać.Ma moje dokumenty,musze z nim o tej sprawie pogadać.Chcę zobaczyć co to w ogóle jest z facet.Wiziałam go raz-15 minut,i gadałam z nim 3 razy przez telefon.

Gość to tylko ja.....
Panna Impertynentka-racja:)