Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz21...........

pytanie do Pań z kafeterii

Polecane posty

Gość janusz21...........

jestem z dziewczyną 2 misiące. zwiazke ukladal sie w porzadku. teraz niedawno przezylismy pierwsza powazna klotnie. otoz umowilem sie z moja pania do kina. miala potwierdzic mi spotkanie i nie potwoerdzila. dzownilem w tym dniu w ktorym sie umowilismy i miala wylaczona komorke. na nk byla dostepna, na gg byla, na skejpie tez. nie odzywalem sie bo czekalem na wyjasnienia. 4 dni pozniej !!! zadzwonila i przeprosila ale zepsul jej sie telefon. czy slusznie moge miec nadal do niej pretensjke ze nie dala mi znaku zycia i nie odezwala sie przez te 4 dni???? no i nadal jestesmy skloceni z moja Pania :(

Gość cicho cicho
i klops.Badz dalej sklocony bo najwidoczniej zakpila z Ciebie.Jak bedziesz pajacem bedziesz lasil sie i skamlal o przebaczenie.A i kobieta jestem.

Gość maciarewicz2010
frajer i tyle. A ona daje komu innemu.

Gość ja tez mam
dokladnie. gdyby chciala, to znalazlaby sposob zeby cie poinformowac o "zepsutym telefonie" albo jakiejkolwiek innej wymowce.. jw. badz obrazony nadal jesli chcesz miec w jej oczach jaja;) tez-kobieta!

Gość janusz21...........
dziekuje bardzo :) czyli jednak nie odzywac sie dalej. najlepsze jest to ze jak ja teraz milcze to ona tez milczy, a przeciez ona powinna czuc sie winna :( ah, zrozumiec was drogie Panie... :) zakochalem sie w niej ale nie dam z siebie robic frajera. robie dla niej wszytsko, ale w tej sprawie nie odpuszcze

Gość janusz21...........
i ostatnio rozmawialismy na skejpie i wyczula w moim tonie taka uprzejmosc wymuszona, jak zapytala o co chodzi to jej powiedzialem ze o nic, ale nie chce byc za mily bo znowu moge zostac potraktowany jak ktos malo wazny ktorego mozna sobie olewac. i wtedy sie rozlaczyla. :(

Spytaj ja dlaczego nie potwierdzila Ci w tym dniu spotkania. Ok. tel sie zepsul, ale sa inne formy komunikacji np. internet. Po prostu spytaj bez wyrzutow. I po tym co uslyszysz sam ocen co dalej?

Gość ja tez mam
ona juz sie z pewnoscia przez 2 miesiace zorientowala, ze "zrobisz dla niej wszystko" stad takie zachowanie. czekaj cierpliwie, ona sie odezwie. jesli nie z poczucia winy, to po wymuszenie przeprosin na tobie, ewentualnie zeby ci powiedziec ze jestes dupkiem, ale na pewno sie odezwie;)

nie strzelaj fochow bo od tego jestemy my:P Ty / Wy musicie z nami rozmawiac bo inaczej niz z tego nie bedzie. wiec zamiast sie dasac porpozmawiaj z nia!

powiedz, ze poczules sie olany. niech wie. tylko mow to normalnie a nie wielce obrazony

Gość janusz21...........
no wlasnie chcialem zadzwonic do niej, ale pomyslalem ze dlaczego ma byc obrazona za cos co jest ewidetnie jej wina :( zrobie dla niej wszytsko ale nie dam robic z siebie frajera. pojde za rada innych Pan i nie bede sie odzywac. poczekam az pierwsza sie odezwie. gdybym ja postapil tak jak ona to jakbyscie zareagowly drogie panie na takiego faceta co po 4 dniach dzwoni ze mial zepsuty telefon? obrazilybyscie sie smiertlenie i pewnie koniec zwiazku juz by byl ;)