Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfwefewfwefewfwe

olał mnie przy znajomych

Polecane posty

Gość ewfwefewfwefewfwe

spotkalam go przypadkiem, byl ze znajomymi , ja podeszlam, zdziwiony powiedzial czesc, porozmawial, ale nie zapoznal ze znajomymi, odwrocil sie od nich plecami. to jego bardzo bliscy znajomi, dokladniej - dwojka najlepszych przyjaciol. a my sie spotykamy od kilku miesiecy. i zastanawiam sie teraz czy slusznie czuje sie... dziwnie

Gość smierdziell
slusznie

Gość ewfwefewfwefewfwe
dzieki

Gość smierdziell
nie wiem czy to ironicznie mialo byc czy co :p czytajac to myslalem, ze niezbyt elegancko sie zachowal, ze swojej bylej nie chcial przedstawic... az doczytalem, ze wy w zwiazku jestescie, z kilkumiesiecznym stazem :o no wybacz, koles jakis nierozgarniety albo nie traktuje cie powaznie ewentualnei wstydzi sie ciebie albo przyjaciol :D

Gość szokkkkkkkkkkkkkk
dokladnie tak samo mysle nie traktuje cie powaznie.

Gość przespałas sie z nim juz
?

No nieciekawie to wyglada. Ale moze naprawde jest taki nierozgarniety? Ty go znasz lepiej wiec spytaj siebie. Bo jak nie to chyba ma Cie w d...

olej go, po wielu doswiadczeniach wiem ze nie warto zawracac sobie debilami dupe;] albo strzel foszka,nie odzywaj sie zobaczymyy co zrobi;]

Gość Madalinka Pralinka
mogłaś się do niego przytulic i powiedzieć "kochanie poznaj mnie ze swoimi kolegami" - i po kłopocie!!

szczerze mówiąc zamiast wkładać sobie do głowy rady bywalców kafeterii po prostu porozmawiaj z nim powiedz mu, że głupio się poczułaś i tyle czasem faceci zachowują się jak idioci ale przekreślać kogoś za błąd tylko dlatego, że jakaś babka doradziła ci tak na forum........to dla zasady też bardzo niepoważne zachowanie