Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco27.....

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość coco27.....

Mam 27 lat jestem ze swoim chłopakiem od 8 lat jest moim pierwszym, zaczęłam z nim współżyć po 3 latach bycia razem. Nigdy nie miałam jakieś ogromnej ochoty na seks ale to co się dzieje od ponad roku to już przekracza wszelkie granice, w ogóle nie chce tego robić, mogłabym żyć bez seksu!!! Mam fantazje erotyczne ale nie z moim facetem, on mnie nie kręci seksualnie. Nie wiem co mam robić żeby to się zmieniło. Widzę jak go zawodzę każdą odmową, bez przerwy powtarza że długo tak nei wytrzyma i w domyślę on chce abym pomyślała że w końcu z najdzie kogoś z kim zaspokoi te potrzebny i nawet nie miałabym do niego pretensji, bo wiem że bardzo chce seksu a ja nie potrafię się zmusić. Nie biorę żadnych tabletek nie rodziłam dzieci, czuje się bardzo atrakcyjna. Nie wie w czym tkwi problem :( Pomocyyyy bo wiem że jak się nie zmienię to mój chłopak mnie zostawi.

Gość to ze ci sie nei chce to
jeszcze nic, ale to, ze tobie zwisa ze on znajdzie kogos do seksu to jzu znak zebys sobie dala z nim spokoj

Gość coco27......
to nie tak że chce aby sobie kogoś znalazł bo to byłoby straszne, ale wolę to niż żeby miał ode mnie odejść!

Zamiast isc do sexuologa wolisz by posuwał inna? To idź tez do psychologa...