Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja kobieta dostala od swojej matki takiego esemesa .co o tym sądzicie ?

Polecane posty

o takiej tresci :jak mozesz pozwalac soba manipulowac czy tego nie widzisz bo jest smutne to (jej matka zawsze sie sie wchrzaniala w nas zwiazek i to ona chciala manipulowac corka jak i wszystkimi dookola jak i corka pozniej mna a nie ja ze ja manipuluje

to ona chciala manipulowac corka jak i wszystkimi dookola jak i corka pozniej mna a nie ja ze ja manipuluje" jeszcze raz ale spokojniej :) że jak ?

w jej telefonie przeczytalem esemesa od jej matki o takiej tresci :jak mozesz pozwalac soba manipulowac czy tego nie widzisz bo jest smutne to

Gość maciarewicz2010
w tej grze wygrywa ten co bardziej zmanipuluje. więc nie marudź na forum tylko do roboty.

więc idz i powiedz swojej dziewczynie żeby porozmawiała ze swoją matką żeby nie ingerowała w wasz związek .. proste

jej matka zawsze bedzie ingerowala w nasz zwiazek. przerabane" wyjedz za granice z nia , zmień twój i jej nr telefonu , zamieszkajcie razem , istnieje wiele możliwosci ... zapewnij jej mame ( w rozmowie ) ze wszystko jest ok , badz konkretny w rozmowie , zarzuć ja argumentami ze nic sie nie dzieje złego .... i przestań narzekac jak baba :P

dziewczyne matka zawsze denerwowala podejscie ale coraz bardziej nia manipuluja zeby zakonczyc ten zwiazek nasz

a dziewczyna że tak spytam posiada rozum ? własny rozum ? :)

Gość a co powiecie
jak czytasz jej smsy to faktycznie manipulujesz, ma racje :P

dziewczyne matka zawsze denerwowala podejscie ale coraz bardziej nia manipuluja zeby zakonczyc ten zwiazek nasz -----------------tak sobie myśle - coż za oryginalny sposób budowania zdań - jakoś wydaje mi sie znajomy . Już wiem - to Yoda z Gwiezdnych wojen";));));))

Gość manipulowana kiedys dawno
Przyjrzyj się swojemu związkowi, bo czasem rodzice widzą więcej. 1. Czy szanujesz swoją dziewczynę? - stawiasz ją zawsze na pierwszym miejscu, czy kumpli? 2. Czy jak jest tego samego dnia twoja dziewczyna zaprasza Cię np do kina a Ty zawsze jej odmawiasz - kumplom nigdy. 2. Czy zawsze jesteś do dyspozycji dla swojej połówki, czy ona czasem nie wydzwania do ciebie po tysiąc razy a ty mówisz ze tel nie słyszałeś lub tekst o co ci chodzi - a jeśli jest odwrotnie = dziewczyna leci na każde twoje skinienie. 3. Czy dajesz dziewczynie możliwość mieć oddzielnych znajomych i oddzielne wypady czy tylko sytuacja dotyczy Ciebie? 4. Czy zawsze wolny czas dopasowuje do ciebie - bo Tobie nigdy nie pasuje?, wiele jest takich przykładów manipulacji, a czasem możesz robić to nieświadomie, choć to jest rzadko, bo wam w ten sposób jest wygodniej. To smutne jest, ale tak jest. Na pierwszy rzut oka tego nie widać...i dotyczy to głownie drobiazgów. To jest jak mobbing w miejscu pracy. Wiem , bo przerabiałam to na własnej skórze :( i nie zdawałam sobie z tego sprawy...bo kochałam. Mama nigdy nie będzie manipulowała córką - tylko to zadanie każdego rodzica: reagować jak córka marnieje w oczach, jak wygasa. To widać. Spójrz w oczy dziewczyny najpierw. Czy twoja dziewczyna zrezygnowała ze wszystkich swoich pasji - dla ciebie? to podstawowy błąd manipulacji- Twojej niestety jeśli tak jest. Czy Ty masz pasje - pewnie tak i musisz mieć na nie czas. Czy rozwija się wasz związek - nie chodzi o seks i pozycje - CZY DOKSZTAłCACIE SIE , UCZYCIE, ZDOBYWACIE NOWE KWALIFIKACJE - czy tez dziewczyna ylko sie rozwija a ty stoisz w miejscu, niechetny na zmiany? A moze to zabraniasz jej się rozwijac (mam nadzieje ze wyrażam się jasno). Czy jak się tylko spotykacie - nie rozmawiacie ze sobą - a jest tylko seks? To tylko przykładowe pytania, które być może nasuna kolejne. Panowie - o związek trzaba dbac codziennie a nie tylko w tedy kiedy się przypomni. Poważna kwestia - jeśli jestes mamisynkiem i ciągle latasz do mamusi - najwyższa pora się obódzić, a i pewne czynności które można wykonać jak sprżatanie czy wyniesienie smieci nie "parzą" w łapki. Najgorsze co może być - jeśli oboje pracujecie - ze dziewczyna zmachana po pracy w domu robi wszsytko a Ty nie. Przemyśl to. Związek ratowac można zawsze - ale pamiętaj w związku muszą chcieć zawsze dwie osoby a nie tylko jedna.