Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesgsgesg

chyba mam depresje

Polecane posty

Gość wesgsgesg

3 lata temu stracilam jednego z rodzicow w wypadku samochodowym, ogolnie mialam duzo problemow i przykrosci pozniej. od pewnego czasu jest dzien ze jestem wesola nic mnie nie martwi a jak np dzis to tylko placze z byle powodu. i tylko sie kloce z chlopakiem i mowi ze sie przejmuje i placze przez malo istotne rzeczy. nie moge sie wziasc w garsc. jednego dnia jestem na maxa wesola a drugiego calkiem odwrotnie. to co robie nie sprawia mi zadnej satysfakcji, mysle ze nic nie umiem, ze jestem brzydka i beznajdziejna. nie umiem juz nawet rozmawiac z ludzmi. wstydze sie jak mam cos zalatwic, nawet juz kolezanek nie mam bo nie chce mi sie wychodzic z domu i nawet jak spotkam sie z kolezanka to nie mam o czym z nia rozmawiac. nawet z rodzina nie wiem o czym rozmawiac boje sie ze cos zle powiem. co raz czesciej chce ze soba skonczyc ale nie potrafie.nie wiem czy to depresja i jaki rodzaj.

w takich przypadkach czasami warto się przejsc do psychologa. pomoze :) bo brnac w cos takiego dalej nic nie da.

Gość RudaHera
Przede wszystkim powinnaś się jak najszybciej udać do lekarza. On powinien Ci pomóc rozwiązać Twoje problemy. Być może będziesz potrzebowała jakichś środków farmakologicznych - jeśli nie, to po prostu musisz chodzić regularnie na terapię. Myślę, że to powinno Ci pomóc. Pamiętaj - psycholog to obecnie żaden wstyd.

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.