Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marystuart

Zerknijcie proszę fachowym okiem, czy jest szansa na sprzedaż?

Polecane posty

co poprawic? bluzka w rzeczywistosci jest swietna, solidna, a widze, ze na fotkach wyszla sredniawo.

Gość Potencjalny kupujący
Pewnie ze szansa jest. Wg mnie fotki sa ok, wiadomo, ze nie kazdy dysponuje super sprzetem foto i hiper ekstra programem do obróbki zdjęć. Dla mnie spoko.

Gość Kiciiaa
fajna bluzeczka ;)

Gość amebamea
bluzka ok, fotki moze ciut przeswietlone i dlatego wyglada troche jak wyblakla. postaraj sie je troche przyciemnic. wkurzaja mnie natomiast: bluzeczki, paszki, guziczki, rekawki. nie mozna normalnie napisac? po co te wszystkie zdrobnienia?

hehe, nie zauważylam, sama tez nie przepadam za zdrobnieniami, a z drugiej strony to są guziczki, bo malutkie :) dziekuję, czyli juz nic nie ruszam, to moje pierwsze kroki na allegro, jak sie uda, to bede szafę opóżniac. chcoaiz z drugiej strony strasznie to czasochłonne.

Zawsze sprawdzam co jeszcze jest w ofercie bo jeśli tylko bluzka, to płacęza nią nie 10 zł ale 16 zł - bo z przesyłką. wolę kupić u 1 osoby kilka rzeczy, żeby koszt przesuyłki był wspólny.Zdjęcia takie - sobie.

Gość beznadziejna ta
bluzka

bluzeczka ladna i zdjecia calkiem niezle zrobione. Ja akurat szaleje na ebay wiec nie kupie a po drugie moj synek juz donasza 86 cm i niektore 92 cm nawet mamy :D,ale pewnie lepiej bedzie podac kilka aukcji na ubranka tego samego rozmiaru - zawsze lepiej sie oplaca jedna przesylka wiec moze ktos sie skusi