Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka g.

Zostawił mnie dla innej

Polecane posty

Gość dorotka g.

Byliśmy razem 8 miesięcy. Układało się fajnie. Mówił, że mu zależy. Czułam to. Przyjeżdżał codziennie, nawet jak nie miał czasu to go jakoś znajdował, czułam od niego wsparcie :( Kręciła się obok niego jakaś koleżanka. Opowiadał mi o niej, bo go denerwowało jej narzucanie. Ja go ostrzegałam przed nią. I w pewnym momencie zamilkł na jej temat. Nie zauważyłam. Od tygodnia zachowywał się dziwnie. Wczoraj w nocy napisał mi, że to koniec. Jak domagałam się większych wyjaśnień wyznał, że był na imprezie. Ona tam też. Wypili i się pocałowali.... 😭 Nie wiem czy są razem czy nie. Ale u nas już koniec. Poza tym on wie, że żadnej zdrady nie wybaczę. Ryczę jak bóbr, od wczoraj. Pierwszy raz się zakochałam. A myślałam, że taki facet mnie nie skrzywdzi :( Ze on na pewno... :( Jak sobie poradzić z tym wszytskim. Mam ochotę napisać do niego. Odezwać się :( Boże jak to boli :(

nie ty pierwsza i nie ostatnia ... trafiłaś na dzieciaka ....

Pierwszy raz boli najbardziej :) Minie :)

Gość dorotka g.
Wiem, że nie pierwsza i nie ostatnia. Ale jak myślisz Regres, powalczyć jednak o to uczucie? Sama już nie wiem. Kiedyś myślałam, że nie ma takiej opcji, że nigdy nie wybaczę zdrady, a dla mnie zdradą jest już pocałowanie się z inną osobą. A teraz i rozważam opcję wybaczenia.... :(

Olej. Nie odzywaj się do Niego, bo potem zostaniesz "namolną" Tylko facet ma prawo się odezwać do kobiety... ;) Zaraz Ci napiszą, że pewnie głupia jesteś, że nie chciałaś mu dać i takie tam. Nie czytaj, nie warto. Żyj swoim życiem i odpuść, wiem, że ciężko, ale minie zobaczysz. :D

Gość dorotka g.
No właśnie, w teorii to wiem. Na początku byłam zdystansowana. Ale on sprawił, że ten dystans szybko zniknął. Sam mówił o zaufaniu. Zę trafiłam na kogoś komu mogę zaufać, zapewniał mnie o tym. A ja wierzyłam. :( Naiwna byłam. A i nie taka młoda. 22 lata na karku :( I jak teraz się pozbierać. Jak zaufać kolejnemu? teraz myślę, że już nie spotkam takiego drugiego jak On :(

kobiety robią tak samo :P teraz kobiety sie bardziej puszczają niz faceci

Gość myslalamze cos
po co chcesz sie odzywac?By byc zalosna i bez honoru.Zerwal w nocy jak szczur.Nie stac bylo nawet przyjechac i wytlumaczyc decyzji.A Ty chcesz pisac?Jeszcze raz pytam Cie -po co?Jesli wchodzi sie w zwiazek trzeba mic swiadoosc jego konca.Tylko aiwne osoby wierza z szczescie trwa do konca swoich dni.Tak moze byc oczywiscie ale absolutnie nie musi.Majac taka swiadomosc latwiej uporac sie z porazka bo tak naprawde rozpadajacy sie zwiazek jest porazka dla obu stron.Bo kady z aktorow musi wejsc w inna role.Nie placz dziewczyno, uporzadkuj sobie w glowie stan obecny, korzystaj ze wsparcia bliskich osob, zapelniaj czas praca, nauka, fitness i czas , sam w sobie bedzie lekarzem.Glowa do gory , czas zaloby po zwiazku gora 6 miesiecy.Potem nowy zwiazek ale potraktuj go lzej , troszke z przymruzeniem oka.

Poczekaj kilka dni :) To ni ejest łatwe ale dasz radę. Kilk dni dystansu i może popatrzysz na niego inaczej. Pewnie jest super, wartościowy i najlepszy na świecie. Ale moze nie jedyny.

Przynajmniej był szczery wobec ciebie;) Poza tym na jednym mężczyżnie świat się nie kończy:):)

Ale jak myślisz Regres, powalczyć jednak o to uczucie?" ty to tutaj nie masz nic do gadania ... to koleś zerwał z tobą i to on ma pierwszy wyciagnac reke ( o ile ty mu na to pozwolisz ) Wczoraj w nocy napisał mi, że to koniec. Jak domagałam się większych wyjaśnień wyznał, że był na imprezie. Ona tam też. Wypili i się pocałowali." definitywnie chciał , bys o tym wiedziała co oznacza ze raczej nie chce z toba juz byc

Gość dorotka g.
dzięki za wsparcie :( rana jest świeża, bo minęło dopiero kilka godzin. póki co piszę i wyję. dobrze, że jestem sama w mieszkaniu.... :( faktycznie zachował się jak tchórz. ale że ja nie zauważyłam symptomów. Przestał opowiadać o koleżance, mogłam się domyślić, że coś się zaczyna dziać... a tak do samego końca zostałam naiwną, która ufała,a on już tam zapewniał sobie może drugie posłanie ... 😭 Wiem, że i faceci i kobiety tak postępują, ale mi zrobił to facet, więc przepraszam wszytskich Panów na tym forum, ale w tej chwili mam żal do każdego z osobna i do wszytskich razem :( Nie docenił, że ma mnie. Pokierowało nim męskie ego, że ma jedną dziewczynę a druga lata za nim jak poparzona... :(

Gość asiiiasi
mialam ta sama sytuację ale sie wszystko ułozyłu teraz jestesmy prawie 4 lata juz razem i jest ok

Po co ty chcesz walczyć o ten związek? Powiedział wyraźnie. Pomyśl czy ty byś chciała, aby facet, którego zostawiasz nachodził cię i kombinował jakby tu cię ponownie zbałamucic? Daj żyć sobie i jemu. Takie biadolenie niczeo nie zmieni. I lepiej dla ciebie jak sobie to w miarę szybko uświadomisz.

faktycznie zachował się jak tchórz. ale że ja nie zauważyłam symptomów." może nie tyle ze ich nie zauważałaś ale może raczej nie chciałaś ich widzieć ... a to duża różnica

Gość dorotka g.
czyli to koniec definitywnie 😭 muszę skasować jego numer telefonu, usunąć z listy gg, ze skejpa.. tylko to tak trudno zrobić. Poza tym znam jego numer na pamięć :O czy to jest możliwe, że ona mu się od samego początku podobała i czekał tylko na okazję, że coś będzie między nimi? a Mnie juz wtedy traktował jako tą rezrwową? Boże, czemu byłam ta naiwna... :( Muszę się jakoś pozbierać.. dzisiaj na zajęcia nie pojechałam.. bo i jak. z napuchniętymi oczami :(:(

ale w tej chwili mam żal do każdego z osobna i do wszytskich razem " to akurat normalne zachowanie nie zdziwiło mnie za bardzo :P

Dorotka! Nie rycz! Szkoda łez. Życie nie polega tylko na "miłości". Uwierz w siebie. Nie pierwszy i nie ostatni. Tego kwiatu to pół światu... Ciesz się, że "wyszło" po 8 m-cach, a nie po 8 latach. Przynajmniej wiesz na czym stoisz...

Gość dorotka g.
Predatorka - masz rację. nie chciałaBYM, żeby facet mnie nachodził. Muszę uszanować jego decyzję, tylko to takie trudne. Ale musze się trzymać :( Regres - co do sympyomów to zauważyłam, że on przestaje o niej opowiadać. Obserwowałam go, próbowałam wyłapać coś niepokojącego... ale nie, on skutecznie mnie uspakajał. mówił o tym zaufaniu, że on nigdy przenigdy, że on wie, że nie ufam do końca, ale mi udowodni że mogę.. no i udowodnił... na 10 punktów :O

muszę skasować jego numer telefonu , usunąć z listy gg, ze skejpa' dawniej by sie mówiło ... musze nie spotykac sie z nim na podwórku ewentualnie mijac go na ulicy szerokim łukiem nie mówić mu cześć na osiedlu .... dzisiaj usuwam go ze skaypa,gg, komóry :(

Dorothy, niczego już sobie nie wyrzucaj, jesteś bardzo młoda, wszystko przed Tobą. A to potraktuj jako życiową lekcję, taką jaką odbyło już wielu i jeszcze wielu odbędzie.

dorotka czyli miałas po prostu pecha Trafiłaś na kłamcę , wiec za bardzo nie ma czego żałować ze go juz nie ma przy tobie