Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrej nocy

Jak widzę tytuły topików o ciąży to czuję taką błogość...

Polecane posty

Gość dobrej nocy

... myśląc o tym, że mnie to nie spotka :) Postanowiłam nie mieć dzieci i jest mi tak dobrze z tą decyzją, że aż musiałam założyć ten topik :P

Gość ojojoj ojejej
Gdybyś widziała moje dziecko to z pewnością zmieniłabś zdanie :) Na bank by Ci się zachciało :) Po urodzeniu mojego dziecka aż trzem koleżankom zachciało się swojego, a też były takie mądre jak Ty :)

Gość Blekit Oka
Jednych uszczęśliwia dziecko bycie mamą a innych podróże wypady w dalekie nie znane i niewiadome bez zobowiązań

Gość dobrej nocy
A ja z koleji mam koleżanki, które tak samo jak Ty były przekonane, że jak zobacze ich dzieci to mi się zachce. Od razu zaznaczę, że nie uważam, jak spora ilość kobiet nie chcących mieć dzieci, że posiadanie dziecka jest głupotą a każda matka to krowa rozpłodowa. Wręcz podziwiam osoby, które są w stanie temu podołać :) i szanuję te kobiety i ich wybór. Ja sama uważam, że to nie dla mnie i preferuje inny styl życia (i tak przyznaję się, że jestem wygodna). Tak jak mówi Blekit Oka, każdego uszczęśliwia co innego

hehe zmienic zdanie bo zobaczy sie kogos dziecko....dobre :D

Gość ojojoj ojejej
Oj, przecież sobie żartuję, z tym że zobaczy dziecko i jej się zachce :) Fakt, jestem zakochana w swoim dziecku i wszyscy wkoło się nim zachwycają, nawet jakaś pani chcała je na okładkę, ale ja tam nie chcę ciągnąćmojego dziecka po jakichś zatłoczonych castingach - po co mi to.... Moje dziecko ma dopiero rok. Ale rozumiem Cię, nie jesteś stworzona by mieć dziecko to lepiej faktycznie być go nie miałą. Ja jestem za tym, aby kazdy robił w życiu to co lubi. Ja kocham dzieci ale mimo to chcę mieć tylko jedno jedyne, te które mam i chcę kochać tylko je i dać mu wszystko co najlepsze. Ty nie chcesz dziecka wogóle i super, ze jesteś tego świadoma :)

Gość leczospuieca
autorko,rozumiem że się wysterylizowałaś? no chyba że nie sypiasz z mężczyznami

Gość dobrej nocy
Tak, zgadza się. Od niedawna mam podwiązane jajowody