Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iam not sure

prezerwatywa i ciąża

Polecane posty

Gość iam not sure

Parę dni temu odbyłam ze swoim chlopakiem stosunek. Zabezpieczylismy sie gumka, ktora nie pękła. Do wytrysku nie doszło. Jednak dziwnie się czuje, mam objawy co do ciąży. Czy to możliwe?

Skoro zabezpieczyliście się prezerwatywą, a do tego nie było wytrysku, to jakim cudem mogłabyś być w ciąży? :) Nie panikuj, bo stres może Ci opóźnić miesiączkę i dopiero wtedy zaczniesz się nakręcać...

Gość green_eyes7
Ja mam taki sam problem, jak założycielka topiku, ale mało kto twierdzi, żeby ciąża w takim wypadku była możliwa. Szczególnie jeśli po stosunku prezerwatywa była sprawdzana.

Gość Do autorki.....
To co czujesz to po pierwsze objawy stresu i maximum wydzielnicze ciałka żółtego. Tak szybko wbrew pozorom nie daje się odczuć, że się jest w ciąży, bo pierwsze objawy zaczynają się pojawiać po zagnieżdżeniu się blastocyty. A to następuje krótko przed spodziewanym okresem - ale najwcześniejszym objawem wówczas jest pozytywny test ciążowy... Reszta objawów to są typowe objawy przed miesiączką...

Gość iam not sure
Nie wiem dlaczego tak mam ale to jakie glupie uczucie. Kiedys bralam tabletki i tez zawsze mialam stres. Niestety nie moge ich juz zazywac wiec zabezpieczamy sie prezerwatywa, ale ja po kazdym stosunku panikuje, ze cos jest nie tak ehh...czyli nie ma sie czym [przejmowac??wlasnie jestem w trakcie owulacji heh:)

Nie martw się, normalne, że się stresujemy. Zajrzyj na stronę Durexa i poczytaj o ich technologiach, może trochę się uspokoisz. Nie reklamuję firmy, po prostu też muszę odstawić tabletki i szukam w sieci pocieszenia :) W innym topicu trafiłam też na link do artykułu o Unimilu: http://www.menshealth.pl/zdrowie/Predzej-serce-Ci-peknie-3193.html