Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

czuję się gruba

Polecane posty

no właśnie, czuję się okropnie wielka i tłusta a moje nogi to tragedia :// są okropnie grube.. ;(( co mam zrobić żeby zmienić swoje myślenie? :|

Gość hghg
zaraz cie strzele!!! ja teraz przytylam,a wczesniej mialam taka wage jak ty, tylko 3 cm mniej wzrostu,wiec mnie kobito nie denerwuj!:O

Gość pogoda jest do dupy
powinnas isc do psychiatry :(

taaa.. u góry jestem chuda - aż za bardzo ale to spowodowane efektem głodzenia się i ćwiczeń :/ ale moje nogi natomiast pozostawiają wiele do życzenia :( są okropne... i ćwiczę dużo i ćwiczę.. a są takie byle jakie.. dziwny kształt mają i w ogóle są mdłe :(

są zwyczajnie grube.. i nikt mi nie powie że nie ;/ a mi się marza bardzo chudziutkie nóżki :(

Gość runaa
JA MAM W UDZIE 68 I CO MAM SIE ZABIĆ ? SPIERDALAJ NIKT CI NIE BEDZIE KOMPLEMENTÓW PRAWIŁ

a moze tobie sie tylko wydaja grube a w zeczywistosci takie nie sa chorym na anoreksie wydaje sie ze sa grubi a wzeczywistosci tak nie jest

Gość masakraaaaaaaaaaam
Ja tak samo :o Ważę 44kg przy wzroście 167cm i chciałabym schudnąć jakieś 5kg...

są :| mam niby 47cm w udzie a wyglądają na wiele więcej :O do tego między udami mam dziurę wielką ale gorsze jest to że te nogi są szerokie na zewnątrz nie do wewnątrz :/ masywne i brzydkie.. nie wiem czy to przez moją figurę (biodra szerokie) ale okropnie to wygląda ;/

Gość weź się stuknij autorko
idź do psychologa :O sama pytasz, jak zmienić swoje MYŚLENIE, a nie figurę, to już o czymś świadczy

no z chęcią bym sobie biodra odcięła bo nie lubię kobiecych kształtów a niestety biodra nie pozwalają mi osiągnąć wymarzonej figury ;< więc z tej strony nie da się nic zrobić :/ ćwiczę cały czas po ok 40min dziennie od ponad roku a efekty i tak nie są zadowalające..

Gość nic dziwnego że masz doła
skoro od diety tylko cycki straciłaś

Gość weź się stuknij autorko
"nie lubię kobiecych kształtów" O rany...

cycków nigdy nie miałam, a schudłam 26kg i chciałabym jeszcze z 3-4kg pójść w dół :/ bożee... nienawidzę swojej figury :/ chciałabym być prosta i chuda jak patyk i wtedy ładnie bym wyglądała ;<

Gość alicjazkrainyczarow88
zwariowalas. jestem nizsza i waze wiecej, bankowo wygladam gorzej, ale coz, trzeba sobie radzic-codziennie pomykam ponad pol godziny na rowerze stacjonarnym, staram sie ograniczac slodycze(nie zawsze sie udaje) i jedzenie, ale tez od czasu do czasu pozwalam sobie na szalenstwa, bo po smierci raczej slodyczy nie posmakuje haha. najwazniejsze to siebie zaakcpetowac, bo nie kazdy moze wygladac jak modelka. sa rozni ludzi i roznie wygladaja, ale wszystko zależy od nastawienia.

Gość runaa
Dziwna jesteś nie gruba..psychiatra sie kłania

Gość idz do psychologa
to bardziej Ci się przyda niż wizja szczupłych bioder

szkoda tylko że nie wszyscy tak mówią :/ tylko każą mi przytyć do 55kg a wtedy wyglądałam jak prawdziwy słoń :| mój chłopak się mnie ciągle sadzi że mam ważyć 56-7kg bo nie ma za co mnie złapać ani nic :/ żaaal..

Gość Asslover
Czy z wielkiego tyłka (obwód ponad 160 cm) wychodzą wielkie balasy?

Gość dopsychologazasuwaj
Dokladnie psycholog badz terapeuta sie klania, aby odpowiedzic sobie na pytanie dlaczego niekobiece ksztalty wydaja ci sie atrakcyjne? Dlaczego DZIECINNA figura jest przez ciebie postrzegana jako atrakcyjna i seksualna? gdyby tak nie bylo, nie katowalabys sie i dostrzegla ze jestes juz i tak za chuda, a organizm broni sie przez dalsza uttrata wagi. W tym sedno.

Coz, i drobniejsze mialem a takich problemow nie bylo. Pomysl nad ulepszeniem chlopaka, a nie siebie ;)

Gość nnnnnnnnnnnn
masz krzywe nogi a nie grube, jak schudna to beda wygladaly jeszcze gorzej

Nie podobają mi się kobiece bo dla mnie kobiece = grube. Sama ważyłam 74kg i nie chcę nigdy tyle ważyć (do Szejku - jak tyle ważyłam to zaczęłam chodzić ze swoim chłopakiem, dlatego on dzisiaj mówi że jestem za chuda bo nie wyglądam naturalnie tylko szkieletowo i itp.). No i jak wazyłam te 74kg to czułam się źle, jak słoń :/w dupie samej miałam ok 105cm ;o no i do tego durni koledzy z klasy smiali się ze mnie że jestem gruba, że mam wielką dupę i grube nogi i inne takie tam rzeczy.... No i sama też wiedziałam że muszę schudnąć ;x http://img168.imageshack.us/i/imgp4639x.jpg/