Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

czuję się gruba

Polecane posty

Masz niemal idealną figurę. Zostaw tak jak jest. A jak schudniesz z nóg to będziesz źle wyglądać.

szkoda że tak nie uważa moja lekarka, rodzice, koleżanki i chłopak :/ ciągle tylko w kółko że jestem za chuda że powinnam przytyć.. nie wiem gdzie oni to widzą :/ bo ja bym jeszcze schudła..

No to tym bardziej wina Twojego chlopaka skoro uwaza ze lepiej wygladalas jak to nazwalas jako "slon" niz teraz. Sa ludzie ktorzy lubia tez kozy, ale to wcale nie znaczy ze kozy sa seksi.

Bo kiedyś byłaś grubsza i dlatego im to przeszkadza. Ja mam 163 cm i 46 kg. Chuda się jakoś nie czuję, chociaż dużo osób mi to mówi. Chrzań innych.

To nie jest jego wina, bo on nienawidzi chudych dziewczyn. Mówi że sa okropne i obrzydliwe bo nie ma za co złapać. Wg niego dziewczyna powinna mieć kształty i wyglądać jak kobieta a nie jak trup. W końcu mu się spodobałam jak ważyłam 74kg, nie? A on mi mówi że mam ważyć 56-7kg żeby wyglądać normalnie i zdrowo.

No i dlatego zamierzam schudnąć. Ze 3-4kg najmniej. Wolę być chuda i umrzeć wychudzona niż żyć długo i być grubasem obleśnym.

glupia jestes czy niedorozwinieta, jak chcesz zalozyc rodzine i miec dzieci, to w jaki sposob chcesz to zrobic bedac wychudzonym i nie miec okresu ja pierdole

Gość identyczna jak ty
nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem ! sama mam 174cm, niegdys wazylam 75kg, na chwile obecna 54,8 ! boze, jak bardzo chce schudnac do 50kg =/ takze mam baaardzo drobna gore (82cm w biuscie, 62 w talii), szerokie biodra (91cm) i te udziiiskaaaa! sa moja zmora, bo mam tak jak Ty, pomiedzy szpare i sa potezniejsze na zewnatrz, niz do wewnatrz. wszyscy wokol tez mowia, ze jestem juz chuda, ale mnie sie wydaje zupelnie inaczej. nie chodzi o to, ze mam zaburzenia w jedzeniu (jem ok 1600kcal, bo chce schudnac napraaawde) - a o to ZE MAM TAKI GUST, I DROBE, SZCZUPLE, WIESZAKOWATE CIALA, MI SIE PODOBAJA. nie wiem co takiego kobiecego jest w rozmiarze 40 i wiecej :O i dlaczego wlasnie takie ciala nazywa sie "kobiecymi"? gdyby takie kobiety, byly wzorami piekna, to one by chodzily po wybiegach i wygladaly tak nieziemsko w opietych ciuszkach. musze schudnac z tych ud :O, mam w nich az 51cm =/

Gość hgfggggg
ja mam 165 cm i ważę ok. 50 kg, czuję się dobrze, nie chce ważyć ani mniej ani więcej. Gdy ważyłam 45 to było mi widać wszystkie żebra :( (ale dół - nogi - niezmieniony) a gdy 55 kg to z kolei wszystko poszło mi w nogi. wagą nie powinno się kierować - w końcu tłuszcz waży mniej niż mięśnie, wszytsko tak naprawdę zależy od budowy ciała

Ja dążę do 45cm w udzie.. ;/ ale nie wiem czy mi się uda, bo coraz więcej masy w udzie mam w mięśniach.. więc nie wiem czy uda mi się coś jeszcze wyciągnąć z nich :/ Dla mnie pełne kształty kobiet (oczywiście nie grube) sa okropne :/ po prostu tragedia, ja nie wiem co w tym jest ładnego. Ja naprawdę wolę być chuda, drobna i w ogóle niz takim wielkim babsztylem.. po prostu nie cierpię widoku kobiety która ma cycki, okragłe biodra i itp.. to jest niesmaczne :/

Gość wwrrr
Musisz mieć strasznie mało mięśni, skoro tak wyglądasz przy tak nieskiej wadze. Nie dałabym Ci 48 kg na podstawie tego zdjęcia. Do nieciekawego stanu się doporowadziłaś tym 'odchudzaniem'. A z nogami lepiej już nie będzie, choćby schudły i do 40 cm - pomijam fakt, jak wtedy wyglądałaby góra Twojego ciała - nie da się schudnąć tylko z nóg. Generalnie współczuję - głównie myślenia.

Gość wwrrr
'okrągłe biodra i itp' i itp :D:D

Gość hgfggggg
Twój problem polega na tym, że nie możesz zaakceptować swich nóg? Jeśli tak i reszta ciała wg ciebie jest bez zarzutu to proponuję po prostu ćwiczyć i nie stosować żadnych diet - jeść normalnie i wykonywać ćwiczenia spalające tłuszcz z dolnych partii ciała i będzie ok

tzn u góry ogólnie czuję się za chuda ;/ a na dole za gruba.. a co do nog to ciągle ćwiczę, ale jakoś nie moge już z nich chudnąć bo są coraz twardsze a z mięśni nie da się już zbić cm.. :(

Gość kartkowa

Gość o jacie pierdziele
tragedia! ja bym na twoim miejscu nic nie jadł, jak yu wyjsc na ulice,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,uwarzj na wiosenny wiatr

Gość jsdhyegfv
a ja cie rozumiem, sama niestety mam kragłe biodra, duże cycyki i ogromne uda a fle nie znoszę swojej figury - za to bardzo podoba mi się taka androgeniczna, chłopieca sylwetka - no i ubrania zdecydowanie na takiej lepiej lezą a ja wygladam oblesnie :( Mówię zdecydowane nie figurą typu Kasia Cichopek, Monicca Belluci itp a zdecydowane tak dla Anji Rubik, Kate Moss itd..!!!

Twiggy była śliczna jak była młodsza :) piękna po prostu, chudziutka, drobniutka.. jedna z najpiękniejszych modelek jakie na ziemi chodziły :)

Gość identyczna jak ty
ja droba nigdy nie bede, bo mam 174cm, ale takze ubostwiam "wieszakowatosc", moze nie za cene zdrowia jak Ty (nie chcialabym by mi ustal okres :O, zreszta jem 1600kcal, w dobrych proporcjach, wiec raczej mi to nie grozi). ciesze sie, ze spadla mi gora i mam droby zgrabny biust, widac obojczyki, zebra i miednice, ale nie znosze bioder i ud :(. Takze nie tesknie do duzego biustu czy pupy i nie zazdroszcze innym 90 cm w cyckach. Jedno tylko co byc musi, to wyrazna talia, proste chlopiece sylwetki, mi sie nie podobaja, ale Ty tale masz ladna i wyrazna:)

Gość ***German_News***
uda massz jak niejeden facet :D

DZięki, choć i tak talia mi zanika powoli ale to od ćwiczeń na brzuch :/ jak ważyłam więcej (ok 54kg) to miałam super talię jeszcze mocniej zarysowaną i widoczną, a teraz znika mi :/ Ja jadam jeszcze mniej 1000-1200 kcal dziennie bo i tak to dużo dla mnie jest jedzenia ;/ Mi i tak nie robi to różnicy czy kosztem zdrowia czy nie ;p I tak przez chudnięcie serce mi starsznie siadało, dopiero od jakiegoś czasu jest w miarę ok, ciśnienie mam ciągle za niskie i mam bardzo złe wyniki badań ;p a okresu nienawidzę bo mam go po 10-11 dni a im mniej ważę tym jest obfitszy i jeszcze dłuższy do tego przez pierwsze 2-3 dni zaliczam "zgon". Jak facet? :P

Qrwa laski jebnijcie sie czyms ciężkim w łeb... Chyba że chcecie się podobać samym sobie, bo nikomu innemu takie wysuszone zdechlaki nie podobają!

Gość wg mnie to masz
okropną figurę, wyglądasz na niską,nogi koślawe :-O do chuja to wszystko niepodobne :-O a z tym okresem do lekarza idź

Gość identyczna jak ty
tak ?? nie podobaja? i dlatego takie wieszaki bojkotuja od dawna wybiegi, pierwsze strony gazet, i dlatego wiekszosc celebrytek jest baaardzo szczupla i dlatego 75% kobiet zawsze sie odchudza !!! taaak, dlatego ze wszyscy gustuja w "kobiecych". oszukujcie sie dalej, poza tym taaak - chce sie podoba przede wszystkim sobie ! to chyba zdrowe podejscie, nie sadzisz? ja w tym topicu znalazlam juz3 osody ktore lubia wieszakowatosc, takze mysle, ze takich sa setki tysiecy :)