Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

czuję się gruba

Polecane posty

Widocznie nie chce bzykać takiego szkieletora z krzywymi girami ... Tak czy tak, na kafe się nie dowartościujesz :)

Gość MARYJANE24
ale stracisz kiedyś kontrolę,będziesz chuda jak patyk,a będziesz widzieć się jako grubą,sama myślałam kiedyś że jestem gruba,głodziłam się a byłam w sam raz ,więc chyba wiem JAK SIĘ CZŁOWIEK WIDZI

dopsychologazasuwaj - pisałam wcześniej że kobiece kształty są obrzydliwe. To jest brzydkie, w większości są grube, ciężko kupić jakiś ciuch który będzie dobrze leżał, ze spodni często gęsto sadło wyłazi - nawet jak dziewczyna jest szczupła i ubierze sobie biodrówki to i tak jakiś tłuszcz ZAWSZE wyjdzie. Nie od dziś wiadomo że ciuchy lepiej wyglądają na chudych. Mi się nigdy nie podobały kobiece kształty, zaczęłam to zwalczać już w wieku 13 lat ale dopiero teraz udało mi się to. Podoba mi się szczupła, drobna, chłopięca sylwetka. Takie jakie mają modelki.

Gość karmazynowy przypływ latem
lepsze grube nogi niż krzywe. dobrze że ja mam proste i ładne.

Gość Madalena 29 Szcz
Zrob sobie fotke ale w majteczkach,bedzie widac dokladniej twoja figure bo w tych spodenkach to zaslaniasz,mam podobna figure do twojej ,mam szeroka miednice i wszystko mam szczuple tylko nie moge z bioder zzucic,ale wygladasz spoko tylko zrob foto w gatkach to ocenie cie bardziej

hehe, to niech cie zacznie obchodzić, bo wygląda to beznadziejnie.

Gość Madalena 29 Szcz
Ala ty nie masz krzywych nog co za glupoty tu ci wmawiaja

Uuu, co niektorzy pojechali po lasce i juz sie oburza, oj dziecino, więcej dystansu ;) Stwierdzilismy fakt, że nogi sa chude i krzywe. To zamyka temat mam nadzieje?

Gość ingrid larwa...
mam 172cm i 63,700kg wagi ważyłam 58 ale po zerwaniu z chłopakiem jakoś tak mi się przytyło niechcący... a myślałam że sama będę szcześliwa ale to nieważne... muszę schudnąć do 55kg- nie mam pojęcia jak:(

Gość Madalena 29 Szcz
bo pewno i tak wolisz chodzic w spodniach tak???

Gość chudy chudzielec
ja mam chude nogi ze ludzie mysla,ze jestem anorektyczka...i co z tego>myslisz,ze bylabys szczesliwsza jakbys miala takie nogi jak ja??? Mam 173 cm i waze 51 kg.

Przeciez przed chwila pisalas ze wiesz że masz krzywe... Boże. Co za idiotka :))

Gość droga autorko
dążysz do ideału, którego nigdy nie osiągniesz. Dlaczego? Bo nie przeskoczysz natury. Natura zaprogramowała Ci pewien kształt ciała i nigdy, żebyś nie wiadomo ile schudła, on się nie zmieni (ewentualnie możesz rzeźbić mięśnie). Radzę to prędko zrozumieć, bo zauważam widoczne syndromy początków anoreksji. Schudłaś 26 kilo! To wiele, a Ty ciągle w lustrze widzisz grubaskę. Troche...chore?

Gość Madalena 29 Szcz
Ingrid larwa trzeba mniej zryc i juz po kilogramach za pytaj sie autorki tematu ona powie ci jak schudla i co robila

Hah xD tyle że nie mam krzywych nóg. Sami macie ale chyba krzywe oczy, lol. No tak, wolę spodnie ;p długie, bo przecież w krótkich spodenkach to nawet nie pójdę śmieci wywalić :/

masz krzywe, masz:) nie widzisz jak ci kolana idą do środka? jakiś czas temu założyłam temat ze zdjęciem moich nóg, były same pozytywne komentarze, ale niewiele, bo ludzie z reguły wolą krytykować niż chwalić.

Gość MARYJANE24
twoje nogi nie są ani grube ani krzywe są idealne

sama jestes idiotka this is sick xD udzielasz się w tym temacie tak naprawdę po chuj wie co? leczysz kompleksy? a co do ingrid to ja się głodziłam i tyle schudłam >.

no daj linka, to obejrzę twoje giry proste :D wiesz, to że zdjęcie tak wyszło nie moja wina bo nie jestem fotografką, ale po za tym NIKT mi nigdy jeszcze nie powiedział że mam krzywe nogi, haha :D

Nie, zjadłam kolację po pracy i odmóżdzam się na kafe, smiejac sie z takich idiotek jak ty i twoich wyimaginowanych problemow i kompleksow ;)

Hah xD że jeszcze coś Ci z mózgu zostało po tym odmóżdżaniu ;) a się śmiej mi to lata ;p

Gość nie szkoda wam czasuu..
na pisanie z idiotką? Przecież widać, że ona nie rozumie, co się do niej pisze i ciągle powtarza w kółko jakieś bezsensowne zdania... :O

dobra, uciekam, a nogi i tak masz krzywe, ale nie martw się, nie ma tragedii, bo widziałam gorsze.

Gość chyba się załamię...
A myślałam, że wśród gotek nie ma kretynek :O

zgaaadzam się!! po co założyłaś forum? założyłaś więc ludzi się wypowiadają, każdy ma do tego prawo!! po drugie nogi rzeczywiście masz krzywe i sama się zdecyduj, bo raz mówisz że o tym wiesz, a raz że masz proste, nikt Ci wcześniej nie powiedział? przecież koleżanka Ci tego nie powie, a ludzie których nie znamy zawsze będą szczerzy bo nie mają nic do stracenia, a koleżanka może stracic Twoja przyjazn więc prawdy nie powie ... po trzecie ... "Boże widzisz a nie grzmisz..." dziewczyno to co wypisujesz to przechodzi ludzkie granice, muszisz leczyc i tyle ... a Twoja kultura wobec innych ludzi, ehh jesteś żałosna ;/

Gość MARYJANE24
przeczytaj sobie: -Chudą autorstwa Judith Fathallat -w sidłach anoreksji Heidi Hassenmuller -Karla M Ewy Barańskiej I nie mów,że nie lubisz kobiecych kształtów i chcesz mieć tylko chłopięcą figurę modelki,bo tak się właśnie zaczyna anoreksja