Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

czuję się gruba

Polecane posty

Źle mnie zrozumiałaś, jesteście pierwszymi osobami które napisały że mam krzywe nogi xD ja w nich nie widzę NIC krzywego, a jeżeli nawet to mi to wisi. A po za tym nie znam żądnej dziewczyny która ma proste nogi :| nie wiem, ja jakoś zawsze byłam szczera wobec innych i jeżeli coś mi się w nich nie podoba to im to mówię. A wielu ludzi nawet tych co słabo znam mówi że nogi mam świetne. Więc widzicie. A to że grube to swoją drogą

autorko wnioskując po wadze i wzroście to mozna powiedzić że wszystko ok ale patrząc na twoje foto to faktycznie zgrabna nie jesteś...ale to pewnie efekt głodówki, dlatego masz takie obwisłe tłuste nogi zacznij ćwiczyc pasztecie!!

Gość Iacrimosa90 better version
" A wielu ludzi nawet tych co słabo znam mówi że nogi mam świetne. Więc widzicie." :D:D zdecydowanie najmocniejsze dziś stwierdzenie :D

bo tak jest... a to że wy wszyscy tutaj leczycie kompleksy swoje na innych to wiecie :D macie problem xD

Gość MARYJANE24
lalaP,chcesz ją wpędzić w gorsze kompleksy ?wcale nie ma tłustych obwisłych nóg

Gość do psychiatry biegiem marsz

Gość Wydaje Ci sie nie masz grubych
nog, jedynie troszke krzywe lydki, lae moze tak stanelas

Gość Wydaje Ci sie nie masz grubych
Nie przeczytalam calego topicu, tylko pierwsza strone, ale po tym poscie: "bo tak jest... a to że wy wszyscy tutaj leczycie kompleksy swoje na innych to wiecie macie problem xD " utwierdzilam sie tylko w przekonaniu, ze Ty nas tylko kokietujesz ;) Milej zabawy :P

Gość RudaHera
Uszy do góry - z pewnością nie jest tak źle, jak myślisz. A jeśli czujesz się z tego powodu nie szczęśliwa, to może po prostu powinnaś iść na siłownie i przejść na dietę? Myślę, że to po jakimś czasie podbiłoby Ci samoocenę. Poza tym, w zimie wszystkie czujemy się grube. ;-)

RudaHera - ja całe życie czuję się gruba :P a po za tym jestem na diecie 1000kcal.. czasem zjem 1200 ale rzadko się to zdarza..