Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALINKA222

kto z was kupil sobie prawo jazdy

Polecane posty

Gość ALINKA222

Gość pulpecikwielkii

po co chcesz sobie to komplikowac wez sobie normalnie zdaj to prawko i git

boze jak umiesz jezdzic to zdasz bez problemu ja zdalam to wcale nie jest taki trudne no chyba ze nie umiesz to juz inna sprawa....

Gość ALINKA222
podeszlam juz 3 razy u nas jest mala zdawalnosc, ostatnio uwalil mnie w 43 minucie powiedzial mi o tym jak wrocilam do wordu plakalam caly dzien swinia z tego egzaminatora. a jesli chodzi o mnie to czest jezdze do pracy na zakupi itp bez prawka.

Gość ALINKA222
do MODERATOR STRON RZĄDOWYCH USA z instruktorem to napewno zalatwisz

no to sprobuj jeszcze zdac a jak ci sie nie uda do daj se spokoj i jezdzij bez prawka

Gość ALINKA222
ale nadluzsza mete to sie nie da tak bez prawka. ale mam zamiar kupic na prawde. mam dosyc nerwow na tym egzaminie.

Gość ALINKA222
nie zlapali jeszcze:) ale ponoc jak zlapia to kare sie placi i przez 5 lat nie mozna jezdzic. a jesli chodzi o zalatwianie to sie da ale o tym glosno sie nie mowi:)

no to jak cie nie zlapali i bedziesz jezdzic z przepisami to luz i prawko ci nie potrzebne

Gość ALINKA222
no ale wiesz cale zycie bez prawka nie dam rady a jak zlapie mnie drogowka albo cos w tym stylu:)

Gość ALINKA222
u mnie slyszalam ze ok 1500zl

Gość ALINKA222
znajoma zdawala mowi ze to jest tak wszysto ustawione ze szok jej to non stop gasla zdała:):) ale jest warunek musisz wyjechac z placu

moj kolega jezdzi bez prawka jezdzil dosc dlugo zabrali mu i dalej jezdzi tylko juz innym samochodem bo ten znaja i wogole policja go dobrze zna....

Gość u mnie wyglada to tak
U mnie w okolicy prawko kosztuje cos w granicach 1500-2000zł. Do egzaminatora sie nie idzie. Tylko zalatwia sie to najczesciej przez osrodek szkoleniowy - twojego kszoleniowca. Oni znaja sie z egzaminatorami jak lyse konie :P U mnie kilka osob tak zdobylo prawko i nie sa bardzo dobrymi kierowcami. A i glupota jest pisanie ze jak ktos umie jezdzic zda !!! Powinno sie raczej mowic JAK SIE TRAFI NA DOBRY HUMOR EGZAMINATORA TO SIE ZDA :d

Gość u mnie wyglada to tak
i sa bardzo dobrymi kierowcami bez tego nie *

do u mnie wyglada to tak no w sumie to jes racja ja mialam szczescie ze tak trafilam

Gość ALINKA222
ja wychodze z zalozenia ze skoro umiem dojechac do pracy a potem do domu i robie to dobrze to czemu mam nie jezdzic bo jakis egzaminator chce na mnie kase zdzierac niech sie w glowe postuka koniec stresu ide zalatwic prawko. jak uzbieram oczywiscie:)

Gość tez mi sie wydaje ze
to sie zalatwia u swojego instruktora w szkole jazdy,w ktorej miales kurs. Ja zdalam bez zadnych lapowek,po meczarni ale trudno. Ale bylam swiadkiem, jak moj instruktor wzial na strone 1 z uczestnikow kursu,mlodego mezczyzne. Pozniej sie okazalo,ze ten facet zdawal w tym samym dniu co ja i tez instruktor rozmawial z nim na boku.No i zdal.Nie wiem,jak jezdzil,dowodow nie mam,ale tak to wygladalo.

Gość ALINKA222
duzo ludzi zalatwia ale o tym nie mowia:)

Gość ALINKA222
jak dostanie do lapy 1500zl to bedzie mial dobry:):)

Gość ALINKA222
a czy jest tu ktos kto ma za soba kupno prawka??????

Gość asdwerta
Alinka jestes pierdolnieta ? Chyba nie myslisz ze ktos sie do tego przyzna ? Moze sie zdziwis ale w internecie nie jestesmy do konca anonimowi ;/

Gość ALINKA222
nie jestem pierdolnieta, ide gotowac obiad wroce wkrotce

alinka daj namiar na takiego @ to i twoje zaplace

Gość ALINKA222
uwazaj bo ci dam:):)

Jakby mi się chciało kombinować łazić i szukać to też bym kupiła...Jeździć umiem,Ale trudno sobie poradzić sobie ze stresem na egzaminie...Ja to ogólnie klnę wniebogłosy na egzamin-konkretnie plac. Nawet ostatnio instruktorowi pojechałam:O Stwierdził że cały egzamin ma za zadanie nas sprawdzić,jak nie radzę sobie z parkowaniem przodem na placu to co będzie jak dostane autobus i będę musiała nim zaparkować. No jaha oczywicha.Tylko że jak będę wjeżdżać swoim to będę sobie robić tyle korekt i tyle razy cofać i ruszać do przodu aż sobie wjadę, a nie muszę wyjechać od razu za pierwszym podejściem i to jeszcze pachołki ustawione tak ze mieścisz się dosłownie na centymetry.....

to idz do garow ,i nie opowiadaj ze 1500 zloty dostanie to sratatata

Gość ALINKA222
pisze co wiem i tak biora