Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALINKA222

kto z was kupil sobie prawo jazdy

Polecane posty

Tak było, ale tez kiedyś...Kiedy zdawałyście prawko? ja rok temu, w Lublinie.Teraz jest tak ze przed egzaminem egzaminator siada przed komp i losuje sobie kursanta.Np.jest na "zmianie" 6 egzaminatorów i mają załóżmy 30kursantów do przeegzaminowania. Przed wyjściem egzaminator losuje sobie komputerowo kursanta z listy, do którego ma iść.

2 lata temu Wrocław, i wcale mało nie zdawałam :) Męczyłam się strasznie i kiedy byłam kompletnie zrezygnowana to zdałam :)

To chyba norma:D Ja szłam na egzamin 13 lutego w piątek ubiegłego roku. Zmarnowana,chciałam tylko szybko oblać żeby nie najeść się nerwów(egzaminatorzy lubili sobie pokrzyczeć:)) Ślisko,zimno...No ale zdałam, trzecie podejście:)

Ja miałam podobnie, jeszcze był ogromny ruch, godziny szczytu, mój egzamin chyba trwał 1,5 godziny przez okropne korki, i szczerze mi zwisało już czy zdam... A kiedy zdałam to aż mi łzy poleciały, nigdy tak się nie cieszyłam jak wtedy, zwłaszcza, że moja jazda nie była wzorowa i parę razy poklnęłam ^^" I zdałam za 4 razem.

No Wrocław to chyba dużo większy niż Lublin;) Trzymać proszę za mnie kciuki w piątek:) Druga próba:) będę popylac Solubsem:D

Wrocław jest jeszcze raz taki jak Lublin. I do jazdy jest przesrany :/ Będę trzymać, zwłaszcza, że wiem jakie to trudne bo przyglądałam się zmaganiom panów na placu czekając aż mnie wywołają :) Trzeba mieć zacięcie i oby ci go wtedy ne zabrakło :)

Gość kariennn1
ja w Gdansku ;) w moim osrodku osk ;D ;D nie moglam zdac i zapytalam tak czysto retorycznie pania instruktor czy jest mozliwosc kupna , no i tak sie udalo ;) i widze ze sporo ludzi juz z niej korzysta nie tylko z Gda

Gość Piginio
czesc potrzebuje kogos kto moze pomoc w zdaniu egzaminu w chwili obecnej napisalem do plxxxpj0@gazeta.pl ale nie odpisuje... podobno jest to osoba , ktora moze zalatwic i nie pobiera zaliczek, czy ktos ma jakis numer telefonu do tej osoby ??

Gość arcziijani
ja tez bd zdawal samemu, moj brat kupil i odziwo nie zostal oszukany przez nikogo a taki dokument odebral kilka tyg temu z urzedu no ale on ma kase :D:D... Mi pozostaje zdac samemu jestem zapisany juz na egzamin i mam nadzieje ze dam rade i jesli faktycznie bedzie tak ciezko zdac to pojda ta sama droga co moj bracki ;) pozdr arturroojonek@wp.pl

Gość lejdissss
na stronie mppkk.blog,ru kiedys mozna bylo kupic a teraz to sie chyba nazywa brumoto.phorum.pl :) nie wiem czy mozna kupic tam czy nie , ale z tego co sie orientuje i gdzies wyczytalam to chyba mozna

Gość komandosrich
Na stronie brumot.phorum.pl jak już oślico ;]

Gość gość
Możliwość proszę pisać Prawo.J@op.pl

Gość gość
w polsce wszystko kupisz osobiscie gdybys chcial se kupic to pisz tutaj universe_200@wp.pl na starych zasadach jeszcze kupowalem tam "c" nie wiem czy pomaga jeszcze na nowych ale warto spytac

Gość gość
dzieki za kontakt do universe_200@wp.pl ;) udalo sie

Gość DELICJA_KREMOWA
universe_200@wp.pl równiez dziekuje za pomoc w uzyskaniu dokumentu !! szczerze polecam nie zawiodłam sie !

Gość gość
dzieki za universe_200 !! pomogl w kat a

Gość IvecStar
wieeelkie dzięki ( chłopaki/dziewczyny ? ) za kontakt .Skorzystalem z pomocy universe_200@wp.pl SUPER GOŚĆ - Uratowaliscie mi zycie !

Gość gość
universe_200@wp.pl uwaga oszust pożałuje że mnie oszukał !!!! i nie tylko mnie

Gość gość
to jest numer z******ty ogarna wszystko 533141847 mam u nich już na b z pozytywem teraz robie na c . i teraz wam w końcu napisze ze robia wszystko zgodnie z wordem . po samej rozmowie widziałem ze sensownie mowia ale obawy jakies były. teraz ich polecam . dzialaja w calaym kraju pani która rejestroje i panowie

Gość gość
A ja prawo jazdy kupiłam z offshoreidcardscom i nie żałuje!Przysłali mi próbnik, jakość super,cena też!Szybko zrealizowali moje zamówienie a na tym mi bardzo zależało bo musiałam wyjechać pilnie za granicę a swoje oryginalne gdzieś zawieruszyłam a jak wiadomo na to z urzędu musiałabym czekać i czekać...

Gość gość
Ciekawa jestem, która świnia uzywała tu w 2010 r. mojego imienia??? Ja zdałam na prawo jazdy przy pierwszym podejściu i nie dałam nikomu w łapę ANI GROSZA. Mam nadzieję że autor watku do dzisiaj nie może i nie umie prowadzić, nawet się domyślam kim jesteś, świnio. A jeśli jednak prowadzisz, to obyś miał wypadek.

Gość gość
Ja mam z 533141847 . No i nie tylko ja.