Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beybe25e

Do przyszłych mamuś

Polecane posty

Gość beybe25e

Witam.Mam 24 lata.Mam pewien problem i oczekuję że mi pomożecie smilie1.gif Otóż 2 miesiące brałam pigułki antykoncepcyjne.Pamiętam,że raz zapomniałam wziąć 2 pigułek pod rząd (wiele przeżyć w tych dniach miałam i to zapewne był powód dla którego na śmierć o pigułkach zapomniałam ;/ ) i i dwa dni później dostałam plamień które zamieniły się w normalne krwawienie więc postanowiłam odstawić pigułki.Odstawiłam je w środku opakowania,do połknięcia zostało mi ich jeszcze wtedy 9.W 5-6 dniu okresu kochałam się z mężem do końca(mąż doszedł we mnie).Normalnie okres trwa mi 6 dni.I moje pytanie brzmi : Czy mogłam zajść w ciąże podczas okresu z "odstawienia"? Dręczy mnie to pytanie ponieważ zaprzestałam brać pigułki ponad tydzień przed i właśnie wtedy wystąpiło krwawienie i czy wtedy mogła wystąpić również owulacja? Bo jak mi wiadomo,gdy ma się zbyt krótkie cykle owulacja może wypaść w dniach okresu.Może umiecie mi odpowiedzieć na to pytanie.Do ginekologa mam dopiero na marzec,a na test ciążowy jeszcze za wcześnie.Pozdrawiam i dziękuję.

Gość beybe25e
Któraś pomoże?

Gość brendon wielki
Heloł, nie jestes w ciąży bo bralas tabletki. tylko musisz je teraz dalej brac, bo sperma moze przezyc w cipce. Kochałas się z męzem w okres? miał czerwonego fiuta? super sprawa. Lubie patrzec na sperme wyplywajaca z pochwy. pozdro

Gość bvnbvnmbv
wszystko jest możliwe każdemu dziecku co innego szkodzi mojego małego bolał brzuch od mleka modyfikowanego musiałam zmienić jak zmieniłam było ok.

Gość bvnbvnmbv
sorry nie ten temat

Gość beybe25e
Ok.Pigułek nie biorę bo odstawiłam było wyżej napisane.

Gość brendon wielki
wiem ,że odstawiłaś, ale powinnaś zaraz zaczac brac po okresie, bo plemniki bardzo długo zyja wpochwie, wiec moga doczekac do owulacji.

Gość beybe25e
Odstawiłam je na zawsze.Nie biorę ich wogóle...

Gość kix221
Do "brendon wielki" jeśli odstwiła to jak może je znowu zacząć brać? By znowu można było zacząć brać pigułki trzeba odczekać minimum 3 miesiące.I bredzisz pisząc,że plemniki żyją bardzo długo wręcz mogą doczekać do owulacji.W czasie okresu jak i w dniach nie płodnych plemniki dożyją max.3 dni,a w dni płodne 5 dni.Więc to nie jest aż tak "bardzo długo".A że do owulacji mniej więcej dochodzi 14 dnia cyklu,to tak długo nie mają szans dotrwać...;/