Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zycie mowia

musze z kims pogadac

Polecane posty

Gość takie zycie mowia

mam dola od 2 dni, tzn glownie jak siedze w domu i nie mam specjalnie co robic, dlatego organizuje sobie wyjscia, by sie nie zadreczac. chodzi o to, ze mam 22 lata, nigdy nikogo nie mialam i nie zapowiada sie, by cos kiedys ruszylo w dobrym kierunku w tych sprawach. jelsi ktos mi sie podoba, to i tak nic z tego nie wychodzi. teraz znow mam kogos na oku i czuje sie fatalnie, bo wiem, ze on mnie nawet pewnie nie moglby traktowac, patrzec na mnie jak na potencjalna partnerke, tylko jestem dla niego ot, zwykla dziewczyna, a ja podrywac juz nie chce, bo sie strasznie na tym sparzylam. nie wiem, w skrocie, to czuje wielka pustke w tej sferze poratujcie, pogadajcie

Gość DawidsSWE
Jestem fajny facet, na poziomie - wykszt. wyzsze, bardzo zadbany i przystojny. Jak chcesz to mozemy cos wykombinowac, smutno Tobie na pewno nie bedzie :) Po co tracic zycie na dolowanie sie?

ja w twoim wieku przestalam sie zadreczac takimi sprawami, po prostu powiedzialam sobie "dosc dziewczyno" teraz jest kolj na ciebie, jak mowia zycie jest tylko jedno, bierz ile daja a jak zabieraja to uciekaj, wiec skorzystaj z zycia, wyobraz sobie, ze bawisz sie w gre gdzie faceci nie sluza do kochania i tesknienia ale do dobrej zabawy pogadania itede, zrob sie na bostwo, powiedz do swojego odbicia w lustrze, cholera jaka ty zajebista jestes i idz na spacer, na piwko, na impreze, gadaj z obcymi usmiechaj sie zobaczysz jak szybko docenisz to co masz

Gość takie zycie mowia
ja nie trace czasu na dolowanie sie, tak teraz tylko mam. tu nie chodzi o bycie z kims z braku laku, ja tak nie potrafie. dzieki za odzew, ale dziekuje;)

Gość takie zycie mowia
swinka, jestem troche niesmiala, chcoiaz zmienilam sie juz duzo, jednak bedzie to dl mnie trudne. chesz powedziec, eby zaczela traktowac facetow jak chwilowa zabawke itp?

A nie, nie o to chodzi, ja wiem, ze sie na pewno we mnie zakochasz, zatem jesli szukasz uczucia to moja oferta jest aktualna :classic_cool:

Gość ALINKA222
tez tak mialam. zadreczalam sie non stop. wiec ucieklam w prace na 2 etaty pracowalam od rana od 6.00 do 24.00 z mala przerwa tyrka nie samowita. ale w knajpie gdzie pracowalam znalazlam milosc i zamierzamy sie pobrac. teraz zwolnilam tepa mam jedna prace:)

Gość takie zycie mowia
takie happy endy mnie nie dotycza:O ale gratuluje ;)

Gość miałam to samo...
Też się sparzyłam i dmucham na zimno. Jak chcesz pogadać, to bez docinków na forum podaję Ci e-mail: zuzia23@onet.pl

Gość ALINKA222
tez myslalam ze mnie szcescie nie spotka. dziewczyno nie zalamuj sie a zyj bo jestes mloda baw sie. tez tak mialam jak ty naprawde. wszystkie byly zakochane a ja nie a tu nagle bach... i milosc:)

Gość takie zycie mowia
ale u mnie juz bylo tyle sytuacji kiedy cos mialo wyjsc, nie wychodzilo, NIGDY. nigdy, wiesz co to znaczy?ze jak ja cos chcialam, to ten ktos nie chcial, jak ten ktos chcial, to ja nie. a jelsi niby chcielismy oboj, to w pewnej chwili i tak nie wychodzilo. gdy jestem zbyt zamknieta zle, gdy zbyt mi zalezy jeszcze gorzej. teraz znow ktos mi sie podoba, chcoiaz, nawet dobrze go nie znam i odpycham od siebie wszelkie mysli o nim, bo to chore myslec o kims, jak i tak nie wyjdzie, bo jakby wyszlo,to chyba predzej zostalabym zakonnica. zdaje sobie sprawe, ze w tym tez jets moja wina, jasne, pewnie nawet glownie moja wina. chce juz na to piwo, spic sie, cholera:O

A gdzie mieszkasz? Moze wyskoczymy, oczywiscie na poczatek w tonie czysto kolezenskim.

Gość takie zycie mowia
dawidzie, dziekuje bardzo, ale nie.

Eh, pewnie myslisz, ze nie jestem tym, za kogo sie podaje :( Podaj maila, przesle Tobie fotke.

Gość ALINKA222
nie boj sie faceta umaluj sie ubiez ladnie i zapros na piwo nic nie tracisz i wiecej wiary oni to lubia... wiesz takkie stanowcze zimne suki:):):)taki zarcik:) ale nie boj sie i pokaz to co masz najlepsze

Gość takie zycie mowia
alinka--nie moge, to facet, ktorego bede caly czas widywac pozniej, nie moge po prostu, pewnie z reszta wiekszosc na niego leci, a ja bede kolejna nawina. a w ogole kiedys tak zrobilam, poderwalam faceta, poszlismy na piwo, tak mnie oniesmielal, ze zachowywalam sie jak totalna idiotka, jakby byl gwiazdka z nieba,jakbym na niego nie zalsugiwala, jabym byla smieciem,a on kimslepszym:O tak wlasnie, glupia jestem, ale chcoiaz mnie to czegos nauczylo. nie dam rady znow kogos poderwac, pozniej juz ciagle jestem na straconej pozycji, bo to mi zalezy.

Gość takie zycie mowia
a, i nie jestem stanowcza, zima suka, to tez nie wrozy mi swietlanej przyszlosci:O

Gość raf41
a po co od razu suka,bądż sobą prędzej czy póżniej znajdziesz tego swego

Gość gochat.in/Lilah
Jak chcesz pogadać to śmiało pisz do mnie na ten profil co mam w nicku nawet bez logowania, ale możesz też sobie tam założyć konto, jest sporo normalnych ludzi do pogadania