Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana chyba całkiem

doradzcie proszę..

Polecane posty

Opcja taka nie jestem z nim już półtora roku prawie.. kocham dalej, czasem pisujemy, bardzo rzadko, po poł roku od rozstania były myśli o powrocie, ale chyba mu sie odechciało. Dodam że to On mnie zostawił, był czas że nie pisaliśmy sobie ani zyczeń/tzn On nie pisał, zero kontaktu.. Ostatnio otworzyłam się napisałam coś że Go kocham.. wyciągał podpytywał i potem wysłałam mu buziaczka.. odsyłał to samo.. któregoś dnia zapytał czy dzisiaj nei dosatnie buziaczka..odpisywałam zawsze. Któregoś dnia przestał odpisywać.. ciężko mi.. nie mogę o nim zapomnieć, myslę o smierci.. nie mogę tego poukłądać jestem jego zabawką..

Gość same wulgaryzmy
dziewczyno sama bawisz się nim a piszesz ,ze myslisz o śmierci :)

Chcesz byc moja zabawka? Nigdy Cie nie porzuce i gwarantuje, ze sie we mnie zakochasz.

nie bawię.. jedno Jego slow, chęć i pobiegłabym do Niego.. wróciła.. a On tak mnie traktuje, mówi że kocha i nic nie robi, potem milczy, a potem sie odzywa, potem znów milczy..

ja Cie zapytam inaczej.Nie szkoda Ci poltora roku na zabawe w kotka i myszke.Chcesz byc taka myszka, ktora zainteresowany jest kot tylko jak jest glodny.Kiedy ma pelny brzuch ma w nosie myszke.Dziewczyno z tej maki chleba nie bedzie, po co swoje emocje ranisz.Zakoncz ostatecznie wszelkie formy kontaktu z tym Kocurem.Postaw na przyjaciol, zajecia , sport , ksiazki i co tylko wymyslisz.Myslisz o smerci ?Dla kogo?Co sadzisz, ze jego to obejdzie.Najwazniejsza jestes Ty i zycie.Taka sytuacja powinna wlasnie zmobilizowac Cie do walki o siebie i uwolnienie sie z toksycznej sytuacji.Sprobuj spojrzec jak ja to widze i zawalcz o usmiech na buzi i radosc w sercu:-)