Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

czy noszenie koszulek toniego hifigiera to symbol wygranego życia???

Polecane posty

Gość LOLA2010**
TOMMY ' EGO

Gość a aberkrombi ficz

Gość szmaragdoweosieddzie
Jakiś czas temu myślałem że warto, ale w sumie to takie ubranie "metkowe" jak i BOSS czy inne, nie sądzę by nosili je osobnicy osiągający sukces, raczej stonowane garnitury sportowe ;)

Gość w w-wie to innych nie nosza
i rzeczywiscie wiekszosci ludziom wydaje sie,ze jak juz zaplaci za ten kolorowy kwadracik na piersi kilkaset zlotych to juz jest z wyzszych sfer.niestety

Gość w w-wie to innych nie nosza
zapomnialam dodac,ze to swiadczy o niskim poczuciu wlasnej wartosci-na ogol. mnie bardziej wkurzaja spodnie i paseczki dolce gabbana-bo sa po prostu brzydkie,no ale kazdy men,zwlaszcza gej musi miec

Ja jestem z warszawy, koszulki takie widziałem na allegro nawet niezłe były (wzorki), ale za taki łach tyle kasy to nie dam. Kupowałem reserved nie dla tego że markowe miałem po drodze z pracy. Ogólnie nie umiem się ubrać a nie mam też kobiety, więc jest to duży problem dla mnie, te droższe ciuchy mają ciekawy fason. Sądzę jednak że osoba posiadająca "wygrywajaca" raczej kupuje komplety od Vistuli czy Wulczanki .

Geje to noszą przeważnie markowe gacie, ale paski również ;) gacie CK albo inne drogie :D nie można im jednak odmówić wrażliwości i wyczucia, niektórzy dobrze dobierają kolory, a dla mnie to mógłby być jeden kolor czarny ew. czerwień :D

Gość Kosturpak
A kondony tez markowe używasz?? Jeśli tak to jesteś poprostu boski

Mój chłop ma dżinsy z tommy'ego bo jest świrem prostych nogawek a teraz same zwężane i gumowane więc pewnie by z gołym pośladkiem chodził gdyby tych nie znalazł. A i tak uważam że zrobił głupotę.Ja w życiu bym nie dała tyle kasy za ciuch!

Nie mam wielu markowych ciuchów ! Jak pisałem jest mi trudno wybrać. Reserved to nie jest markowa odzież (taka którą można się chwalić) bo koszula za 70zł to żaden szał, przecież są takie po 500zł . Jeśli chodzi o prezerwatywy to tu jednak nie warto oszczędzać, słaba guma lubi pękać :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
panna....co wg ciebie znaczy ze spodnie sa gumowane?

pewnie mają kieszenie na kondomy dlatego gumowane :classic_cool: Teraz sporo jest spodni vintage / przecieranych, a co gorsza wydzieranych jak dla babek :O co to za męskie spodnie zwężane obcisłe i przetarciem na tyłku. A niektóre mają nawet kolorowe wzorki np Cipo Baxx (nigdy bym ich nie kupił)

szmaragdoweosieddzie, dokładnie:) Mój to na sam widok dostaje goraczki a i tak na zakupach jest marudny jak baba z PMS . Chciał normale, granatowe proste dzinsy bez nitów i przecierek i zeby nie wygladały jak z 1985 roku i NIE MA

Jak wspomniałem ja nie mam kobiety więc mi jest trudno, nie lubię chodzić po sklepach ale może warto było by iść do np H&M itp.

koleżanek nie mam, słabo mi idzie z kobietami, te co były mają mężów te co im pomagałem nie mają czasu...c'est la vie jak mawiają mieszkańcy Paryża :)

Gość
Ja noszę i nie czuję się jakbym wygrała życie :o :-D

Gość
Chyba Tommiego :-D

te pierwsze fajne, ale drugie chyba maja cos nie tak z krojem. Z reszta ja jestem zdania że dżiny trzeba przymierzać przed kupieniem, to nie podkoszulek.

Gość
Ja kupuję dżiny na allegro zawsze świetnie leżą :)

Gość Mam kilka rzeczy ww marek
ale nie uważam,że wygrałam życie.To tylko ubrania.

ja nie moge niestety bo mam bardzo cienka talię w porównaniu z resztą i musze sie nachodzić zanim cos znajdę, nie ma mowy o kupowaniu na oko:/ gratuluje:D