Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamknięty w sobie

mam problemy

Polecane posty

Gość glen b
zjedz kópe to ci mina wszystkie opory :classic_cool:

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
tzn kutas ci wyrósł, czy nie wyrósł?????

oj nie żartujcie sobie z niego. zamknięty- ktoś kiedyś powiedział, że nie ma ludzi innych, są tylko niezrozumiani przez innych. a jeśli już, to czemu inny?

czasem mam wrażenie że jestem inny niż wszyscy. To może powiedz coś więcej ? Dlaczego się tak czujesz

bo jestem gorszy, mówie nie wyraźnie to raz, słabo widze to dwa, trzy często zdarza mi się coś, co dla innych osób jest po prostu fikcyjne, ciągle coś odkładam na miejsce i nawet nie pamiętam gdzie to położyłem.

Nie ma ludzi lepszych i gorszych ;) Hmm... piszesz, że mówisz niewyraźnie - może wybierz się do logopedy - może są na to jakieś specjalne ćwiczenia ? A ze słabym wzrokiem marsz do okulisty, bo wzrok się pogorszy. ciągle coś odkładam na miejsce i nawet nie pamiętam gdzie to położyłem. Mi też się to notorycznie zdarza, ale się już przyzwyczaiłam ;) Kup sobie jakieś tabletki na koncetracje i pamięć. I głowa do góry, Twoje problemy wcale nie są takie straszne ;)

wydaję mi się, że mam gorzej, ale nie będę o tym opowiadac. wiec zamknięty trzeba się z tym pogodzic i próbowac zmienic na lepsze :)