Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelkowa

obóz/kolonia Hiszpania, wakacje 2010. Lloret de mare, Barcelona. Kto jedzie ?

Polecane posty

Gość carmelkowa

Witam serdecznie c: ! Mam zamiar wyjechać na tzw. "obóz młodzieżowy". Cel -Hiszpania, konkretnie myślę o miejscowości Lloret de mare. Jak wiadomo już, koszty są nie małe, przez co nie każdy decyduje się na wyjazd. Miło byłoby poznać ludzi, tuż przed wyjazdem. Terminowo najbardziej odpowiadałby mi początek wakacji. Jeżeli ktoś mieszka blisko Poznania, ma zamiar wybrać się na taką, bądź podobną wycieczkę, proszę o kontakt. Tudzież moje pytanie, któż się wybiera ?^^

Gość quiero espana
Pisze się Lloret de Mar dla ścisłości i czyta Joret, bo to mnie zawsze wkurza u naszych wykształconych dziennikarzyn. Byłam-młodziezy jak najbardziej polecam:)

Gość carmelkowa
zwykła literówka, prosze wybaczyć ;>

Gość Magda.Mała.Mi
ja jadę do Lloret de Mar :) super tam jest. Plaża boska, dużo klubów, więc zabawić się można. Ja jadę z biurem podróży Funclub. A ty? Mają wypasione autokary, a kadra nie jest najgorsza. http://www.funclub.pl/search?tid_1=359&tid=383&date_filter= ja będę w hotelu Copacabana i wyjeżdżam już 26 czerwca!!!! Już nie mogę się doczekać.

Gość oligarchia plebejska
bylam tam 5 lat temu na obozie młodzieżowym, jest super :)

Gość joijii
Llloret de mar jest cholernie brzydkie, a najbardziej to widac poza sezonem:O

Gość carmelkowa
Mała Mi : huh, 26 czerwca ? ..wcześnie. Też oglądałam jż info o tym hotelu. Twój link nie może mi się otworzyć z ów ofertą. Ile masz lat ?