Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriaan10101021

Jakie moge miec powody na zerwanie z dziewczyna

Polecane posty

Gość adriaan10101021
Czuje sie jak ostatni skurwysyn... Nie wiem co mam powiedziec

Gość adriaan10101021
Ja mam 19 lat ona 17

Gość Karajanka
Odechciało mi się - tak jej powiedz

Gość ninkus
zadzwonie do ciebie..niechcacy:) przy niej..i o..sama zerwie:P

Gość adriaan10101021
ehh.. Poloze sie juz.

Gość mannnaannam
powiedz jej prawdę. gdy ją zranisz najlepiej DLA niej zrobisz jak będziesz grał bohatera to będzie cie kochała po zerwaniu

no jasne cycki najwazniejsze... a swoja droga ona sie poczuje dopiero wtedy naprawde przegrana jak zobaczy gdzies na portalu typu nk czy fotka.pl czy cholera wie czym jeszcze foty z jego nowa panna, jest jeszcze taka opcja ze ktos znajomy moze jej powiedziec. lepiej zebys ty jej o tym powiedzial! powiedz prawde!

Gość ertgfd
saw

Gość mmnjnhj
sorry nie chce Cie Adrian obrazic ale ty nawet nie piszesz tu o miłosci..... tej nie chcesz, chcesz tą drugą bo jest ładniejsza i ma większe piersi..... a czy ty wogóle kochałeś lub kochasz którąs z nich???? eh nie chciałabym na swej drodze spotkac takiego jak ty.... no z drugiej strony oczywiscie masz prawo do szczescia ale piszesz o tych dziewxczynach w takich kategoriach "opakowania"

Gość tonta chica
to po jaka cho**** robiles jej nadzieje? po co caly rok bycia razem? odmienilo Ci sie? sluchaj wiem z doswiadczenia, że kazdy powod zaboli nie ma co wymyslac i tak sie prawdy dowie rozumiesz? postaw sie w jej sytuacji ciekawa jestem jakbys sie czul po zdradzie...

Gość tonta chica
ma wieksze cycki? czlowieku ile ty masz lat? nie ublizajac ci to bezczelne i szczeniackie. Planowales przyszlosc z pierwsza?- Ty nie dorosles chyba psychicznie

Gość szmaragdoweserce
"no jasne cycki najwazniejsze..." a tak są ważne bardzo ważne jak i inne aspekty. Kobiety też zdradzają, zostawiają tu kiedyś dziewczyna pisała że jej facet miał beznadziejnego kutasa i go zostawiła bo seks był kiepski. Wiec proszę nie moralizować. Miłość NIE JEST ŚLEPA :)

Gość kukagura
jeszcze bedziesz chcial o niej wrocic, a ona cie opluje. Zapamietaj moje slowa

Gość asiajoasia
A dlaczego cchesz to zrobić?? Moze po prostu powiedz jej prawdę?

Gość szmaragdoweserce
A wy nie raz zdradzicie lub zostawicie faceta z głupszego powodu.

Gość serce nie sluga
a jak by ci lylo gdyby dziewczyna z toba zerwala bo nowa sympatia ma wiekszego fiuta????????????

Gość onika888
moze napisz do niej z innego numeru gg i ja podrywaj, może sie z nia umów jako inny facet :D jak przyjdzie to powiedz ze to koniec :D ja tak zerwałam ze swoim. Gadałam znim na gg jako inna dziewczyna, gadał ze nie ma dziewczyny, ze co bedzie jesli sie spotkamy das zmi buzi itp.... no i KONIEC :]

Gość serce nie sluga
powiedz ze to koniec, i to szybko!

Gość papuśna
No to powiedz jej prawde,nie chcesz chyba,żeby pózniej jak się dowie prawdy myślała o Tobie skuR****,byliście jakiś czas razem więc pewnie to był dobry czas dla Was więc niech lepiej wspomina to i ma dobre zdanie o tobie niż na koniec odwalisz jej taką chamówę i nie bedziesz potrafił jej patrząc w oczy powiedzieć prawdy.Badź męzczyzną! wiem,że to łatwo mówić,ale lepsza najgorsza prawda niż kłamstwo.

Gość tonta chica
SZMARAGDOWE SERCE---> ja zdradzilam raz i wiesz co? zaluje do tej pory ale czlowiek uczy sie na bledach. Nie zrobie tak wiecej, wiem co znaczy byc zdradzonym, i tym kto zdradza. Obie te role sa beznadziejne. Nie powinen stawiac swojej dziewczyny w takiej sytuacji.

lepiej zebys powiedzial odrazu ze masz inna, a nie jak ci inni mowia ze ma cos nie tak z charakterem i dlatego chcesz sie z nia rozstac! jesli jej naklamiesz ze nie odpowiada ci jej charakter to ona bedzie zastanawiala sie co takiego ci w niej nie pasuje i bedzie chciala sie zmieniac. powiedz prawde a nie wydziwiasz! a swoja droga coraz wiecej zaklamanych facetow na swiecie!!!!!!!!!!!

Gość tonta chica
Kocha sie za wnetrze, charakter i wyglad.Dla mnie taka kolei istnieje. Po co mam byc z kim ladnym i byc od dawania du** , a ten ktos nie zwraca uwagi co czuje mysle, oczekuje...pusty zwiazek, nieprawdaz?

Mnie kiedys chlopak zostawil bez powodu, tak mi sie wydawalo, a pozniej sie dowiedzialam, ze mial inna i jego klamstwo najbardziej mnie wkurzylo, bo szukalam winy w sobie myslac, ze to ze ma jest cos nie tak!

zaraz sie wkurwie dlaczego moj komentarz ten ostatni jest na drugiej stronie jak napisalam go przeciez na pierwszej co jest kurwa grane?! :/

Gość olaboga ale numer
"Zapytałem na kefeterii jak z tobą zerwać" - sama bym od takiego typa odeszła ;) Jesteś świetną dziewczyną ale "chemia nie teges" jak to mawiał Osioł ze Shreka. Spotkałem kogoś innego. Myślisz, że ona się o tym nigdy nie dowie, że był ktoś trzeci?

Gość szmaragdoweserce
"Jesteś świetną dziewczyną " tak świetną że aż za dobrą :classic_cool: Lepiej powiedzieć wolę ją bo ma większe cycki, szczere, on wyjdzie na palanta i tyle. A co do porzucania przez penisy to zdarza się czytałem tu na kafeterii więc nie jest to rzecz niespotykana. Pisały dziewczyny kiedyś że penis to też ważna sprawa.