Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smotnawniepewności

boję się ,że mam raka.......

Polecane posty

Gość smotnawniepewności

witam.mam ostanie zle wyniki rozmazu.podejrzenia są rózne.w piatek ide do lekarza.zapytalam chlopaka co bedzie jak sie potwierdzi najgorsze.on mi powiedzial,ze lubie miec czarne mysli. nie chodzi mi tu o czarne mysli ale o to jak zareagowal.nie bylo żadnego pocieszenia z jego strony.czuje,że nie bed miala na kogo liczyc.smutne bo milismy sie pobrac.swiat jest do bani....

Gość faceci plują po to żeby
jedz dużo witaminy C :)

On tez musi miec czas na dorosniecie do problemu. Podejzewam, ze jemu jest ciezej bo nie wie czego d niego oczekujesz!

No to witaj w klubie, ja mialam Raka, Rak to ból, bardzo silny bol, dopiero zobaczysz i zapewniam cię, ze cię zaskoczy..... Oraz samotność, mnie też wszyscy opuścili, siostra nie przychodziła pod koniec na oddzial, nawet nie miał kto prać Mi koszuli nocnej...... I nie z lenistwa prosilam ją o pranie, tylko po operacji ręki nie mogłem podnieść........

ale ona nie napisala ze ma raka tylko obawia sie ze ma, wszystko bedzie dobrze, trzymaj sie! biedna osierocona mama na pewno po tych przezyciach bedzie juz wszystko ok, czego Ci zycze, Pozdrawiam :-)

Biedna... faktycznie jestes biedna, a nie dosc ze bedna to jeszcze glupia. Pogratulowac rozumku!!!

Coralick ty to sie chyba prosisz o zablokowanie nicka, tępoto :O Biedna osierocona wspolczuje naprawde, wlasnie w biedzie poznaje sie prawdziwych przyjaciol ale z tego co widze dałas radę :) do autorki nie martw się na zapas, wiadomo ze strach ma wielkie oczy wiem ze to trudne ale wyluzuj się, odnosnie chlopaka, to rozumiem Twoj zawód potrzebowalas wsparcia...on wie ze Cie zranił tym?

Ariane... prosze cie :) zajmij sie dziecko czyms pozytecznym. Moze sie kimnij przed szkola co? Dobrze Ci to zrobi. Slownik tez sobie mozesz poczytac. Nie zaszkodzi!! A co zablokujesz mi nicka? :)

coralick gdzie niby popeniłam jakiegoś byka mądralo? i zachowaj te dobre rady dla siebie, szkołę już dawno skonczylam :P

No czy ja wiem... Wiesz jak to jest... Jak czlowiek staje przed taka diagnoza to sie lapie czego popadnie. Taka prawda bolesna.

Ariane... dyskusja z Toba jest nie na temat, wiec jak sie chcesz powyliczac to sobie zaloz nowy topik :)

Mialam ojca, ktory chorowal na raka. Gowniara wtedy bylam, ale pamietam, ze postanowilam tym wszystkim pokierowc, zeby odciazyc Mame i myslalam, ze zwojuje swiat, a nic takiego sie nie stalo. Prawda byla bolesna, ze wieloma lekami czy "wspomagaczami" mozna znacznie pogorszyc stan pacjenta. Pytanie tylko czy dowiadujac sie ze masz raka jestes w stanie racjonalnie myslec i umiec wybrac. Z dugiej strony wybrac miedzy czym a czym? Lekami zachwalanymi przez kolosy farmaceutyczne czy bioenergoterapia zachwalana przez Pana Zdziska, ktory uratowal 1000 istnien?

Tylko by musiał znać ta metodę co działa:P.Problem w tym że w ten sposób raczej nie zachęci się do podania metod co zrobić żeby noga odrosła bo chyba takich nie ma:O.

ja właśnie jestem po takiej diagnozie teraz muszę podjąć walkę nie poddam się

I zycze Ci sily do walki i poczucia ze jestes w stanie zrobic wszysko :) Pozdrawiam