Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka z okieneczka

co jaki czas zmieniacie biustonosz?

Polecane posty

Gość a gdzie jesteś
nnnannanna a gdzie kupujesz.mam te sam problem 65 g.mam znajomych www.bieliznapolska.pl oni mają takie staniczki ale one mało kobieco i sexi wyglądają.takie spadachrony.bardzo bym chciała mieć pełną szafę staników ale wzamian za stanik wolę kupićbluzkę czy sweterek. sucz jak będziesz miała dzieci to nie będziesz miała czasu naciągle pranie, kąpiele czy zmianę bielizny pościelowej itd

Gość dr. Halina Klatz-Putz
Nie noszę, bo mam malutkie cycuszki bez zwisów!

adwokcie - nagrabisz sobie heheh :P pomaranczko - ale ja to rozumiem, tylko powiedz mi moja mama... miała 3 sztuki heh i jakos zawsze u nas w domu tak było !! co prawda ona jest totalną pdantką i u rodzicow w domu mozna jeśc z podłogi !! i do tego mega zadbana kobieta i zajmowała się domem, księowością firmy i trojgiem dzieci i zawsze usmiechnięta ... jak sie chce to mozna !!

Gość karmelowy_sen
czytam to i wlasnym oczom nie wierze, nie piszmy o oczywistych oczywistosciach czyli, ze kapiemy sie rano i wieczorem myjemy dupsko po sraniu itp. ja wieczorem sciagam majtki ,ktore jeszcze pachna praniem podobnie ze stanikiem, posciel zmieniam raz na 2-3 tygodnie co kilka dni wystawiam ja sobie zeby sie wywietrzyla i przez ten czas jest caly czas swieza(moze posciel sie zminia co 3 dni gdy intensywnie sie w niej "gimnastykuje"tudziez bzyka). Nie piore raz ubranych jeansow, czy tez innych ciuchow bo po ciaglym praniu szybko wygladalyby jak szmaty i nie mowicie ze sie ciuchy nie spieraja, bo ja uzywam samych firmowych plynow, proszkow, czarne piore w plynie do czarnego a i tak sie ciuchy spieraja, z tymi roztoczami to jaka paranoja, bo one i tak sie na tej poscieli znajduja czy spao sie w niej jeden czy 10 dni

Hej Sucz-o a cz Ty zdajesz sobie sprawę z powagi powiedzenia: Częste mycie skaraca życie,skóra się sciera i człowiek umiera Po każdej kapieli,prysznicu płaszcz lipidowy skóry potrzebuje 1 godziny na odbudowę,przez ten czas jesteś łakomym kąskiem dla bakterii i roztoczy :D Twoje obrzydzenie jak koś obcy próbuje Cie dotknąć a Ty masz w tym momencie ochotę uciec przed nim i się wykąpać to jakaś mania prześladowcza No i przede wszystkim musisz być strasznie bogata bo takie codzinne pranie nie służy Twojej kieszeni,prąd kosztuje a i zbyt częste pranie ubrań i bielizny bardzo je niszczy

Gość karmelowy_sen
zeby nie bylo watpliwosci majtki zmieniam codziennie, staniki nosze na zmiane ale napewno nie piore ich po jednym ubraniu, i uwierzcie , ze ani nie sa brudne ani nie smierdza, wspolczuje tym co musza prac je codziennie, bo to znaczy ze powinnyscie sie udac do dermatologa bo takie pocenie sie nie jest normalne

Gość upupupu

Gość ABCbielizny
Co do zmiany bielizny,to uważam że powinnyśmy to robic codziennie. Głownie chodzi o higienę intymną oraz estetykę,czyli codziennie zmieniac majtki. Ze stanikami jest troszkę inaczej,tutaj można chodzic w jednym przez dwa dni,nic złego się nie stanie. A jak pierzecie staniki? Ręcznie czy automatycznie?

Gość conis
No tak jest troszkę inaczej niż z majtkami. Jednak tak czy inaczej częsta zmiana bielizny jest wskazana. :) ja ostatnio jestem właśnie na etapie zakupu nowego stanika. Całkiem stylowy widziałam z Nipplex. Miała któraś coś marki?

Gość no tak no tak
po pierwsze nie zaleznie czy kobiety maja nietypowe rozmiary czy typowe stanik trzeba dobrać mozna mieć 2 ale jak są suoer dobrane i piersi w nich leżą idealnie to sorry ale każde pranie jesze nie daj boże w pralce deformuje, sucz kupuje staniki na bazarze od chinczyków po 5 zeta za sztuke to ma i na masę a nie na jakośc to se moze i kilka razy zmieniac ale uważaj od tego gówna chińskiego mozna dostac raka sutka :))) po drigie piersi musza sie przyzwyczaic do stanika wiec ciagle zmienianie chyba ze sie ma kilka sztuk jedengo modelu tez nie jest wskazane sucz masz jakieś natręctwo i tyle lecz sie kobieto i nie wyzywaj ludzi od bruidasów a tak na marginesie twój gach przy tobie zmienia gacie zobaczymy po slubie buhahahahahhahahahaha